Autor:

Rybí polévka s kari

Snadné
Ingredience
Rybí hlavy 1 ks
Rybí vnitřnosti  
Máslo 70 g
Cibule 1 ks
Pórek
menší
1 ks
Brambory 2 ks
Kari 1 lžička
Smetana 2 dl
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Rybí hlavu a vnitřnosti uvaříme a scedíme. Na másle osmahneme cibuli a pórek, zalejeme vývarem a přivedeme k varu. Přidáme na kostičky nakrájené brambory, kari koření, sůl. Uvaříme do měkka. Nakonec přilejeme smetanu a přidáme rybí maso.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Kotleta s rajčaty a bramborami Rychlé zdravé večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Rybí polévka s kari

Komentáře

  1. Zdena z JM   31.03.2006 | 10:23 | reagovat |

    V Česku se rybí polévka vaří převážně z kapra,ale určitě by to šlo i z mořských ryb.Vnitřnosti nejsou příliš důležité,jde spíš o to,aby se zužitkovaly.Takže to jde i bez nich.

  2. Andrea   27.03.2006 | 17:17 | reagovat |

    Dotaz:O akú rybu sa jedná, u nás sa rybia polievka varí len z morských rýb (len hlavy, bez vnútorností, alebo z malých celých rýb, ktoré sa zdržujú v oblasti, kde je skalnaté pobrežie - nie piesok.)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web