Autor:

Rybí polévka s kari

Snadné
Ingredience
Rybí hlavy 1 ks
Rybí vnitřnosti  
Máslo 70 g
Cibule 1 ks
Pórek
menší
1 ks
Brambory 2 ks
Kari 1 lžička
Smetana 2 dl
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Rybí hlavu a vnitřnosti uvaříme a scedíme. Na másle osmahneme cibuli a pórek, zalejeme vývarem a přivedeme k varu. Přidáme na kostičky nakrájené brambory, kari koření, sůl. Uvaříme do měkka. Nakonec přilejeme smetanu a přidáme rybí maso.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Reklama
Bramborové frity se slaninou Hostina pro zimní den Články z

Komentáře k receptu: Rybí polévka s kari

Komentáře

  1. Zdena z JM   31.03.2006 | 10:23 | reagovat | závadný

    V Česku se rybí polévka vaří převážně z kapra,ale určitě by to šlo i z mořských ryb.Vnitřnosti nejsou příliš důležité,jde spíš o to,aby se zužitkovaly.Takže to jde i bez nich.

  2. Andrea   27.03.2006 | 17:17 | reagovat | závadný

    Dotaz:O akú rybu sa jedná, u nás sa rybia polievka varí len z morských rýb (len hlavy, bez vnútorností, alebo z malých celých rýb, ktoré sa zdržujú v oblasti, kde je skalnaté pobrežie - nie piesok.)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web