Autor:

Rybí paštika - židovská kuchyně

Střední
Ingredience
Rybí file 1,3 kg
Chleba
Maces
300 g
Cibule 200 g
Rostlinný olej 1 dl
Vejce
Sůl  
Pepř mletý  
Zázvor  
Muškátový oříšek  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Na oleji opražíme nakrájenou cibuli, přidáme filé a rozdrobený maces. K vychladlé směsi přidáme vejce, osolíme, opepříme. Dáme do vymazané formy a pečeme pomalu v troubě.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bramborový salát s kuřetem Lehké saláty na pozvednutí nálady Články z

Komentáře k receptu: Rybí paštika - židovská kuchyně

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox! 8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox!
Video: Co udělá levný šampon s barvenými vlasy? Video: Co udělá levný šampon s barvenými vlasy?
Tipy na víkend: Na nákupy, na polévku i za sluníčkem Tipy na víkend: Na nákupy, na polévku i za sluníčkem
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web