Autor:

Rybí kebab

Střední
Ingredience
Ryba
s pevnějším masem, např.makrela
500 g
Rajčata
tvrdá
2 ks
Zelená paprika 2 ks
Cibule 2 ks
Rostlinný olej 1 dl
Oregáno 1 špetka
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Špejle s hrotem
dřevěné či kovové
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Rybu vykostíme, nakrájíme na kostky, stejně tak papriku. Rajčata a cibuli nakrájíme na čtvrtky. Jednotlivé kousky ukládáme do oleje, osolíme, opepříme a okořeníme oreganem. Opatrně promícháme. Pak napichujeme na špejle v pořadí ryba, rajče, paprika, cibule. Opékáme, nejlépe na grilu (nebo na grilovacích miskách), stékající šťávu sbíráme a kebab jí poléváme. Opékáme do změknutí, podáváme s chlebem a se zeleninovým salátem nebo s opečenými brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Pečené kuřecí kousky na medu Leden mnoha chutí Články z

Komentáře k receptu: Rybí kebab

Komentáře

  1. Lui   04.06.2006 | 21:14 | reagovat | závadný

    Zní to zajímavě, Makrelu už jsem zkoušel v různých jídlech, i do rizota je dobrá, ale v tomto případě by se spíš hodil čerstvý losos, nebo maso žraloka... ;o)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web