Rybí kebab

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g ryba s pevnějším masem, např.makrela
    • 2
      ks rajčata tvrdá
    • 2
      ks zelená paprika
    • 2
      ks cibule
    • 1
      dl rostlinný olej
    • 1
      špetka oregáno
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • špejle s hrotem dřevěné či kovové

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rybu vykostíme, nakrájíme na kostky, stejně tak papriku. Rajčata a cibuli nakrájíme na čtvrtky. Jednotlivé kousky ukládáme do oleje, osolíme, opepříme a okořeníme oreganem. Opatrně promícháme. Pak napichujeme na špejle v pořadí ryba, rajče, paprika, cibule. Opékáme, nejlépe na grilu (nebo na grilovacích miskách), stékající šťávu sbíráme a kebab jí poléváme. Opékáme do změknutí, podáváme s chlebem a se zeleninovým salátem nebo s opečenými brambory.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • nigga
    nigga |

    28. 5. 2012 10:56

    Slušná sračička, to žrali židi v koncentráku ? :D <3

  • Lui
    Lui |

    4. 6. 2006 21:14

    Zní to zajímavě, Makrelu už jsem zkoušel v různých jídlech, i do rizota je dobrá, ale v tomto případě by se spíš hodil čerstvý losos, nebo maso žraloka... ;o)