Autor:

Rybí kebab

Střední
Ingredience
Ryba
s pevnějším masem, např.makrela
500 g
Rajčata
tvrdá
2 ks
Zelená paprika 2 ks
Cibule 2 ks
Rostlinný olej 1 dl
Oregáno 1 špetka
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Špejle s hrotem
dřevěné či kovové
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Rybu vykostíme, nakrájíme na kostky, stejně tak papriku. Rajčata a cibuli nakrájíme na čtvrtky. Jednotlivé kousky ukládáme do oleje, osolíme, opepříme a okořeníme oreganem. Opatrně promícháme. Pak napichujeme na špejle v pořadí ryba, rajče, paprika, cibule. Opékáme, nejlépe na grilu (nebo na grilovacích miskách), stékající šťávu sbíráme a kebab jí poléváme. Opékáme do změknutí, podáváme s chlebem a se zeleninovým salátem nebo s opečenými brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Pečené kuřecí kousky na medu Leden mnoha chutí Články z

Komentáře k receptu: Rybí kebab

Komentáře

  1. Lui   04.06.2006 | 21:14 | reagovat |

    Zní to zajímavě, Makrelu už jsem zkoušel v různých jídlech, i do rizota je dobrá, ale v tomto případě by se spíš hodil čerstvý losos, nebo maso žraloka... ;o)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web