Rybí karbanátky nakládané - pečenáče

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg rybí file
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      ks vejce
    • 3
      lžíce strouhanka
  • Na obalení a smažení
    • hladká mouka
    • 2
      dl ocet
    • 1
      lžíce cukr
    • 1
      lžička sůl
    • 4
      ks pepř mletý
    • 4
      ks nové koření
  • Nálev
    • 1,5
      l voda
    • 1
      lžíce deko
    • sacharín 4 tablety
    • bobkový list vše na nálev svaříme (asi 5 minut a necháme vychladnout)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rybí filé umeleme, osolíme a opepříme (dle chuti) přidáme strouhanku, vejce a nejlépe rukama promícháme. Poté tvoříme kuličky cca ve velikosti vlašského ořechu, obalíme v mouce a usmažíme na oleji.
2
Do nádoby - sklenice se širokým hrdlem ukládáme vychladlé karbanátky, prokládáme na kolečka nakrájenou cibulí, zalijeme studeným nálevem a v chladničce necháme uležet minimálně tři dny. A pokud to vydržíte (my např. máme problém), tak přeji "dobrou chuť".
Zařazení: Maso

Komentáře k receptu

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    23. 2. 2006 13:42

    Robievam pečenáče nakladané do podobného nálevu, ale tie sú z cukety. Keď ho nájdem, priložím. Takéto rybacie som ešte nerobila, vyskúšam.

  • Marsí
    Marsí |

    23. 2. 2006 12:23

    To jsem ráda paní Pavlíno, nám také moc chutnají, jen jak jsem psala, problém je ta čakací doba...:o))

  • Pavlína Svitáková
    Pavlína Svitáková |

    23. 2. 2006 08:23

    To bude mít manžel radost,osobně pečenáče nemusím,ale muž je zbožňuje!!Díky.