Rybí guláš II.

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • filety Rybí pro 4 osoby
    • 3
      ks cibule
    • česnek Čím víc, tím líp
    • sůl
    • pepř mletý
    • drcený kmín
    • paprika - sladká
    • olej
    • 1
      ks zakysaná smetana

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli nakrájíme na větší kousky, česnek na plátky, osmahneme na oleji. Osolené, opepřené a okmínované filety vložíme na cibuli, krátce opékáme z jedné a pak z druhé strany, potom zalejeme vodou a dusíme do měkka. Až je maso měkké, samo se s trochou pomoci rozpadne na menší kousky, potom přidáme papriku a kysanou smetanu a ještě chvíli povaříme.
2
Nejlepší s křupavými rohlíky nebo s rýží.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.