Autor:

Rybí guláš II.

Ingredience
Filety
Rybí pro 4 osoby
 
Cibule 3 ks
Česnek
Čím víc, tím líp
 
Sůl  
Pepř mletý  
Drcený kmín  
Paprika - sladká  
Olej  
Zakysaná smetana 1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Cibuli nakrájíme na větší kousky, česnek na plátky, osmahneme na oleji. Osolené, opepřené a okmínované filety vložíme na cibuli, krátce opékáme z jedné a pak z druhé strany, potom zalejeme vodou a dusíme do měkka. Až je maso měkké, samo se s trochou pomoci rozpadne na menší kousky, potom přidáme papriku a kysanou smetanu a ještě chvíli povaříme.

Nejlepší s křupavými rohlíky nebo s rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Bábovka z křehkého těsta plněná vejci Vajíčka v osmi skvělých variacích Články z

Komentáře k receptu: Rybí guláš II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít! Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít!
Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily? Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily?
Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web