Autor:

Rybí frikadelky

Střední
Ingredience
Kapří maso 600 g
Vejce 2 ks
Houska 3 ks
Smetana 150 g
Uzený losos 50 g
Hořčice plnotučná 1 lžíce
Obilné klíčky 3 lžíce
Sůl 1 špetka
Rybí frikadelky

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Maso vykostíme a stáhneme kůži. Housky namočíme ve smetaně a pomeleme spolu s lososem a rybím masem. Vmícháme hořčici, sůl a dohustíme obilnými klíčky. Tvarujeme placičky, které pečeme v troubě nebo na pánvi bez tuku. Podáváme s teplou zeleninou a koprovým dresinkem (bílý jogurt, strouhaný sýr, kopr).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Křepelky se slaninou a kapustou Podzim patří zvěřině. Užijte si zvěřinové hody Články z

Komentáře k receptu: Rybí frikadelky

Komentáře

  1. Slávek   02.02.2012 | 15:29 | reagovat |

    Když použijete jinou rybu než kapra, nebudou frikadelky tak zapáchat. (V některých zemích na jihu Evropy se kapr považuje za nejedlou rybu, protože hodně zapácha a proto se ani neprodáva!)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech? Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web