Rybí frikadelky

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g kapří maso
    • 2
      ks vejce
    • 3
      ks houska
    • 150
      g smetana
    • 50
      g uzený losos
    • 1
      lžíce hořčice plnotučná
    • 3
      lžíce obilné klíčky
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso vykostíme a stáhneme kůži. Housky namočíme ve smetaně a pomeleme spolu s lososem a rybím masem. Vmícháme hořčici, sůl a dohustíme obilnými klíčky. Tvarujeme placičky, které pečeme v troubě nebo na pánvi bez tuku. Podáváme s teplou zeleninou a koprovým dresinkem (bílý jogurt, strouhaný sýr, kopr).
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Slávek
    Slávek |

    2. 2. 2012 15:29

    Když použijete jinou rybu než kapra, nebudou frikadelky tak zapáchat. (V některých zemích na jihu Evropy se kapr považuje za nejedlou rybu, protože hodně zapácha a proto se ani neprodáva!)