Autor:

Rybí filé v zálivce s pomerančovým džusem

Střední
Ingredience
Rybí file 4 plátek
Česnek 3 stroužek
Cibule
menší
2 ks
Bílé víno  
Kečup - jemný  
Kari  
Sojová omáčka  
Sůl  
Olej  
Koření na ryby  
Pomerančový džus  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Na pánvi rozpálíme olej a opraříme na kolečka nakrájený česnek a na větší kousky nakrájenou rybu, kterou jsme předtím okořenili libovolnou směsí koření. Můžeme i lehce posolit (ale se solí opatrně, neboť v závěru použijeme hodně sójové omáčky, a ta je potvůrka dost slaná). Asi po třech minutách přidáme cibuli a ještě chvíli restujeme. Hotovou směs vyklopíme na talířek.

Na téže pánvi rozehřejeme zálivku, jejíž složení tvoří kečup, víno, sójová omáčka (vše po čtyřech polévkových lžících), trochu kari koření a pomerančový džus (tady už musíme chutnat, omáčka musí být svěží a přitom dostatečně pikantní chuti).

Do vroucí zálivky vrátíme rybu s cibulí a česnekem, chvilku prohřejeme.

Podáváme s hranolkami, nebo rýží, nebo chlebem, nebo vším dohromady (to podle toho, jak velký máme hlad). Chutná to výborně i za studena.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kuře pečené s bylinkami Recept na víkend: Kuře pečené s bylinkami Články z

Komentáře k receptu: Rybí filé v zálivce s pomerančovým džusem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web