Autor:

Rybí filé v zálivce s pomerančovým džusem

Střední
Ingredience
Rybí file 4 plátek
Česnek 3 stroužek
Cibule
menší
2 ks
Bílé víno  
Kečup - jemný  
Kari  
Sojová omáčka  
Sůl  
Olej  
Koření na ryby  
Pomerančový džus  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Na pánvi rozpálíme olej a opraříme na kolečka nakrájený česnek a na větší kousky nakrájenou rybu, kterou jsme předtím okořenili libovolnou směsí koření. Můžeme i lehce posolit (ale se solí opatrně, neboť v závěru použijeme hodně sójové omáčky, a ta je potvůrka dost slaná). Asi po třech minutách přidáme cibuli a ještě chvíli restujeme. Hotovou směs vyklopíme na talířek.

Na téže pánvi rozehřejeme zálivku, jejíž složení tvoří kečup, víno, sójová omáčka (vše po čtyřech polévkových lžících), trochu kari koření a pomerančový džus (tady už musíme chutnat, omáčka musí být svěží a přitom dostatečně pikantní chuti).

Do vroucí zálivky vrátíme rybu s cibulí a česnekem, chvilku prohřejeme.

Podáváme s hranolkami, nebo rýží, nebo chlebem, nebo vším dohromady (to podle toho, jak velký máme hlad). Chutná to výborně i za studena.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Jak správně naporcovat drůbež? Články z

Komentáře k receptu: Rybí filé v zálivce s pomerančovým džusem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web