Autor:

Rybí filé v pivním těstě

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Filé z tresky 400 g
Vejce 2 ks
Hladká mouka 120 g
Sůl  
Pivo 4 lžíce
Rostlinný olej 200 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

V misce rozšleháme žloutky s pivem, z bílků ušleháme tuhý sníh. Osolíme, lehce promícháme se žloutky a moukou. Filé nakrájíme na slabší plátky, namáčíme v těstě a smažíme v rozehřátém oleji. Podáváme s bramborovou kaší nebo salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Tradiční menu Nejlepší vánoční recepty: Menu na Štědrý večer [Vánoce 2015] Články z

Komentáře k receptu: Rybí filé v pivním těstě

Komentáře

  1. kuzman   27.07.2005 | 21:48 | reagovat |

    nevyrazny recept :-( > 3 <

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web