Autor:

Rybí filé v pivním těstě

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Filé z tresky 400 g
Vejce 2 ks
Hladká mouka 120 g
Sůl  
Pivo 4 lžíce
Rostlinný olej 200 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

V misce rozšleháme žloutky s pivem, z bílků ušleháme tuhý sníh. Osolíme, lehce promícháme se žloutky a moukou. Filé nakrájíme na slabší plátky, namáčíme v těstě a smažíme v rozehřátém oleji. Podáváme s bramborovou kaší nebo salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pusinky s malinovou omáčkou Tip na víkendové menu pro dva Články z

Komentáře k receptu: Rybí filé v pivním těstě

Komentáře

  1. kuzman   27.07.2005 | 21:48 | reagovat |

    nevyrazny recept :-( > 3 <

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web