Autor:

Rybí filé v kyselém nálevu

Střední
Ingredience
Rybí file 1 kg
Sůl  
Pepř mletý  
Paprika - sladká  
Vejce
na obalení
 
Strouhanka
na obalení
 
Olej  
Cibule
5-10
10 ks
Nálev - poměry stejně jako u k
Ocet  
Voda  
Cukr  
Bobkový list  
Pepř celý  
Nové koření  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Filé nakrájíme na menší kousky, osolíme, opepříme, opaprikujeme a obalíme jen ve vejcích a strouhance. Osmažíme a necháme vychladnout. Cibuli nakrájíme na kolečka.

Vychladlé řízky skládáme do láhve a prokládáme pokrájenou cibulí. Každou vrstvu opepříme. Nakonec prolijeme uvařeným vychladlým nálevem.

Necháme asi 3 dny uležet.

Podáváme s chlebem jako utopence a zdobíme červenou paprikou a okurkou, můžeme posypat petrželkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Jednohubky z kozího sýra a oříšků Tip na víkend: Oříškové variace Články z

Komentáře k receptu: Rybí filé v kyselém nálevu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web