Rybí filé v kyselém nálevu

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Věra z DC

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg rybí file
    • sůl
    • pepř mletý
    • paprika - sladká
    • vejce na obalení
    • strouhanka na obalení
    • olej
    • 10
      ks cibule 5-10
  • Nálev - poměry stejně jako u k
    • ocet
    • voda
    • cukr
    • bobkový list
    • pepř celý
    • nové koření

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Filé nakrájíme na menší kousky, osolíme, opepříme, opaprikujeme a obalíme jen ve vejcích a strouhance. Osmažíme a necháme vychladnout. Cibuli nakrájíme na kolečka.
2
Vychladlé řízky skládáme do láhve a prokládáme pokrájenou cibulí. Každou vrstvu opepříme. Nakonec prolijeme uvařeným vychladlým nálevem.
3
Necháme asi 3 dny uležet.
4
Podáváme s chlebem jako utopence a zdobíme červenou paprikou a okurkou, můžeme posypat petrželkou.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.