Autor:

Rybí filé v kyselém nálevu

Střední
Ingredience
Rybí file 1 kg
Sůl  
Pepř mletý  
Paprika - sladká  
Vejce
na obalení
 
Strouhanka
na obalení
 
Olej  
Cibule
5-10
10 ks
Nálev - poměry stejně jako u k
Ocet  
Voda  
Cukr  
Bobkový list  
Pepř celý  
Nové koření  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Filé nakrájíme na menší kousky, osolíme, opepříme, opaprikujeme a obalíme jen ve vejcích a strouhance. Osmažíme a necháme vychladnout. Cibuli nakrájíme na kolečka.

Vychladlé řízky skládáme do láhve a prokládáme pokrájenou cibulí. Každou vrstvu opepříme. Nakonec prolijeme uvařeným vychladlým nálevem.

Necháme asi 3 dny uležet.

Podáváme s chlebem jako utopence a zdobíme červenou paprikou a okurkou, můžeme posypat petrželkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bochníček plněný uzeným masem (k pivu) Domácí pečení pro každou příležitost Články z

Komentáře k receptu: Rybí filé v kyselém nálevu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web