Rybí filé pečené s jogurtem

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Pastis

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g rybí file bílé
    • 250
      g bílý jogurt
    • 3
      ks jarní cibulka posekaná i s natí
    • 1
      hrst pažitka nadrobno nasekaná
    • 1
      lžíce petrželka
    • 1
      ks červená paprika minikostičky

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Filé položíme v jedné vrstvě do pekáčku vymazaného tukem. Jogurt a bylinky s paprikou smícháme a filé směsí zalijeme. Pečeme při 175 °C po dobu 25 minut nebo až do doby, kdy se filé začne rozpadat. Dosolíme nebo dopepříme až na talíři.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Aneta
    Aneta |

    22. 11. 2012 13:17

    A je to v troubě, jsem zvědavá, jak to dopadne - už se těším :-\