Autor:

Rybí filé Budapešť

Ingredience
Rybí file
4-5
5 ks
Rajčata
3-4
4 ks
Paprika - bílá 3 ks
Cibule 1 ks
Sůl 1 špetka
Paprika 1 špetka
Slanina
nemusí být
20 g
Máslo 1 lžíce
Olivový olej 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Rajčata spaříme a oloupeme. Rozškvaříme kostičky slaniny (nebo jiného tuku), opražíme kolečka papriky, přidáme kousky rajčat, osolíme a lehce podusíme. Na jiné pánvi osmažíme na trošce másla a oleje proužky cibule, přidáme nerozmrazené filé, osolíme, posypeme paprikou a dusíme nebo pečeme. Ke konci pečení přidáme zeleninu, smetanu a necháme lehce projít varem. Podáváme s opečenými bramborami nebo nasucho pečenými bramborovými půlměsíčky.

Jídlo lze připravit také z kuřecích stehen a podávat s rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Recepty na dipy, které korunují vaše dílo Články z

Komentáře k receptu: Rybí filé Budapešť

Komentáře

  1. Janina   31.05.2006 | 18:08 | reagovat |

    Podobně dělám filé již dlouho,na filé nasypu mraženou zeleninu-čínskou,zaliju buď jogurtem nebo zakysanou smetanou,předtím samozřejmě filé osolím,přidám koření podle chuti a nálady a zapeču,je to rychlé a chutné.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web