Ryba v kořeněném vajíčku

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • filety z kapra, mořské štiky, pangase...
    • rozšlehané vejce
    • sůl
    • česnek
    • zázvor - mletý
    • mletá paprika sladká nebo pálivá
    • koriandr - mletý
    • olej na smažení

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Množství surovin záleží na počtu strávníků.
2
Filety ochutíme osolíme a necháme chvíli proležet. Pak je osušíme a vložíme do okořeněných rozšlehaných vajec, kde je ponecháme alespoň půl hodiny odležet. Koření použijeme dle vlastní chuti, takové jaké máme nejraději. Já dávám nejraději čerstvý nebo sušený zázvor, česnek, papriku. Po odležení filety vidličkou vyjmeme a dáme smažit na pánev s rozpáleným olejem z obou stran dozlatova. Podáváme s bramborovou přílohou.
Zařazení: Maso Rybí
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Luci
    Luci |

    13. 7. 2016 09:57

    dekuji, bylo to bezvadne a velmi rychle :-*

  • Iveta
    Iveta |

    20. 4. 2014 20:02

    Před chvilkou jsme dojedli a moc nám chutnalo.Děkuji.

  • micka s mourkem
    micka s mourkem |

    18. 6. 2013 13:48

    byl to skvely rychly obed, dikec

  • Marcela
    Marcela |

    30. 8. 2012 20:33

    Rybička byla výborná, bylo to něco jinýho a moc dobrýho :-P

  • MartikK
    MartikK |

    4. 2. 2012 21:49

    Použila jsem filety z tilápie a moc nám všem chutnalo. Díky vajíčku získají filety smažením krásnou zlatavou barvu. Přidávám k oblíbeným receptům.

  • SAŠA
    SAŠA |

    12. 12. 2011 18:44

    FAKT DOBRÝ, DALA JSEM DO VAJÍČKA JEN ČESNEK A PAPRIKU :)))

  • Marketa
    Marketa |

    17. 10. 2011 14:03

    Vynikajici a velmi snadny recept. Dala jsem do vejce smes koreni co mi pripravuje tchyne, ta ma cit pro chute a odhadne i vysledek.