Autor:

Ryba třeboňské hospodyně

Snadné
Ingredience
Kapří filety
nebo okoun, ale i file... 4 porce -dle chuti
 
Bílek 2 ks
Strouhanka 2 lžíce
Strouhaný parmazán 2 lžíce
Hořčice kremžská 1 lžíce
Olej 1 lžíce
Jarní cibulka 4 ks
Sůl
a pepř
 
Ryba třeboňské hospodyně

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Rybu osolíme a opepříme, potřeme olejem a položíme do zapékací mísy vymazané máslem. Do předehřáté trouby dáme rybu na 15-20 minut zapéct. Ušleháme bílky, přidáme parmazán, strouhanku, hořčici a cibulku. Dobře promícháme a hotovou směsí rybí porce potřeme. Vrátíme do trouby a zapečeme dozlatova. Podáváme s bramborovou přílohou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 10 x
1
5 10 5 1
Bramborový salát s kuřetem Lehké saláty na pozvednutí nálady Články z

Komentáře k receptu: Ryba třeboňské hospodyně

Komentáře

  1. Bětka   26.05.2015 | 18:47 | reagovat |

    Rychlá večeře která chutnala moc dobře :)))))

  2. Monika   08.09.2012 | 13:40 | reagovat |

    Tak dneska vyzkoušeno a sklizen velký úspěch.Mohu jen doporučit. :-))

  3. kakadu   02.03.2012 | 12:45 | reagovat |

    určitě za jedna a ne naposled!

  4. Šídlová Iva   14.11.2011 | 11:54 | reagovat |

    Neměla jsem doma krémžskou hořčici, tak jsem dala tu obyč a rybička byla moooc dooobrá.

  5. Madlenka   22.07.2011 | 7:55 | reagovat |

    Sic jsme včera neměli zrovna kapra,ale i sumeček byl doslova k sežrání <:-)

1 2 3 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web