Ryba se zeleninou

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • rybí file (pokud možno bez kostí)
    • 2
      stroužek česnek
    • sůl
    • máslo
    • grilovací koření
    • 1
      sklenice sterilovaná zelenina TOMPA (běžně k dostání,obsahuje rajský protlak)
    • kečup - jemný dle potřrby
    • kari

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rybu po obou stranách natřeme pastou z utřeného česneku se solí a okořeníme grilovacím kořením. Na másle pečeme tak dlouho, aby filé zůstalo buď v celku nebo můžeme nechat maso rozpadnout. Přidáme Tompu a prohříváme cca 5-8 minut (podle síly plamene), aby se směs nezačala připalovat. Případně můžeme přidat kečup, abychom získali víc omáčky. Těsně ke konci dochutíme špetkou kari koření. Podáváme s rýží.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.