Ryba se salsou

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks filé z tresky
    • 4
      g naťové cibulky
    • petržel
    • citron
    • 2
      lžíce hořčice plnotučná
    • 2
      lžíce bílý jogurt
    • 2
      stroužek česnek
    • koření na ryby
    • sůl
    • sýr Pikantní (balkánský, niva)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibulky s natí a petržel pokrájíme dáme do ponorného mixéru, z půlky citrónu vymačkáme šťávu, přidáme hořčici, jogurt, rozmačkaný česnek, koření na ryby a sůl a promixujem. Pesto potřeme na ryby a dáme aspoň na hodinu do ledničky. Smažíme na oleji z obou stran.
2
Podáváme posypané sýrem. Ryba je výborná s opečenými bramborami a zeleninovým salátem.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.