Autor:

Ryba se salsou

Střední
Ingredience
Filé z tresky 4 ks
Naťové cibulky 4 g
Petržel  
Citron  
Hořčice plnotučná 2 lžíce
Bílý jogurt 2 lžíce
Česnek 2 stroužek
Koření na ryby  
Sůl  
Sýr
Pikantní (balkánský, niva)
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Cibulky s natí a petržel pokrájíme dáme do ponorného mixéru, z půlky citrónu vymačkáme šťávu, přidáme hořčici, jogurt, rozmačkaný česnek, koření na ryby a sůl a promixujem. Pesto potřeme na ryby a dáme aspoň na hodinu do ledničky. Smažíme na oleji z obou stran.

Podáváme posypané sýrem. Ryba je výborná s opečenými bramborami a zeleninovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kuřecí stehýnka s domácími hranolky a tatarkou Víkend ve venkovském stylu Články z

Komentáře k receptu: Ryba se salsou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak se vyrovnat s nevěrou: Je to definitivní konec, nebo nový začátek? Jak se vyrovnat s nevěrou: Je to definitivní konec, nebo nový začátek?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web