Autor:

Ryba se salsou

Střední
Ingredience
Filé z tresky 4 ks
Naťové cibulky 4 g
Petržel  
Citron  
Hořčice plnotučná 2 lžíce
Bílý jogurt 2 lžíce
Česnek 2 stroužek
Koření na ryby  
Sůl  
Sýr
Pikantní (balkánský, niva)
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Cibulky s natí a petržel pokrájíme dáme do ponorného mixéru, z půlky citrónu vymačkáme šťávu, přidáme hořčici, jogurt, rozmačkaný česnek, koření na ryby a sůl a promixujem. Pesto potřeme na ryby a dáme aspoň na hodinu do ledničky. Smažíme na oleji z obou stran.

Podáváme posypané sýrem. Ryba je výborná s opečenými bramborami a zeleninovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Recepty na dipy, které korunují vaše dílo Články z

Komentáře k receptu: Ryba se salsou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web