Autor:

Ryba s pomerančovo-kaparovou omáčkou

Snadné
Ingredience
pomerančový ocet 65 ml
Sojová omáčka 1 lžička
Olivový olej 2 lžíce
Ryba
4x225g
 
Sůl  
Pepř mletý  
Máslo
nebo margarín
45 g
kapara ocet 2 lžíce
Petržel 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Rozmícháme 1 lžíci oleje, sojové omáčky a džusu. Ryby položíme na plech a zalijeme touto směsí. Ryby vyjmeme z marinády a pečeme na pánvi (cca každou stranu 4 minuty a přeléváme marinádou). Marinádu dáme na pánev, přidáme kapary i s octem, máslo a vaříme až trochu zhoustne.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Tvaroh s fíky Sladké fíky: ovoce z ráje Články z

Komentáře k receptu: Ryba s pomerančovo-kaparovou omáčkou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web