Autor:

Ryba s pomerančovo-kaparovou omáčkou

Snadné
Ingredience
pomerančový ocet 65 ml
Sojová omáčka 1 lžička
Olivový olej 2 lžíce
Ryba
4x225g
 
Sůl  
Pepř mletý  
Máslo
nebo margarín
45 g
kapara ocet 2 lžíce
Petržel 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Rozmícháme 1 lžíci oleje, sojové omáčky a džusu. Ryby položíme na plech a zalijeme touto směsí. Ryby vyjmeme z marinády a pečeme na pánvi (cca každou stranu 4 minuty a přeléváme marinádou). Marinádu dáme na pánev, přidáme kapary i s octem, máslo a vaříme až trochu zhoustne.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Anglický masový páj Mleté maso - nekonečno možností Články z

Komentáře k receptu: Ryba s pomerančovo-kaparovou omáčkou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 8 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web