Ryba s pomerančovo-kaparovou omáčkou

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 65
      ml pomerančový ocet
    • 1
      lžička sojová omáčka
    • 2
      lžíce olivový olej
    • ryba 4x225g
    • sůl
    • pepř mletý
    • 45
      g máslo nebo margarín
    • 2
      lžíce kapara ocet
    • 1
      lžíce petržel

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rozmícháme 1 lžíci oleje, sojové omáčky a džusu. Ryby položíme na plech a zalijeme touto směsí. Ryby vyjmeme z marinády a pečeme na pánvi (cca každou stranu 4 minuty a přeléváme marinádou). Marinádu dáme na pánev, přidáme kapary i s octem, máslo a vaříme až trochu zhoustne.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.