Autor:

Ryba s pomerančovo-kaparovou omáčkou

Snadné
Ingredience
pomerančový ocet 65 ml
Sojová omáčka 1 lžička
Olivový olej 2 lžíce
Ryba
4x225g
 
Sůl  
Pepř mletý  
Máslo
nebo margarín
45 g
kapara ocet 2 lžíce
Petržel 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Rozmícháme 1 lžíci oleje, sojové omáčky a džusu. Ryby položíme na plech a zalijeme touto směsí. Ryby vyjmeme z marinády a pečeme na pánvi (cca každou stranu 4 minuty a přeléváme marinádou). Marinádu dáme na pánev, přidáme kapary i s octem, máslo a vaříme až trochu zhoustne.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Dušené kapustičky Co dát v lednu na stůl? Články z

Komentáře k receptu: Ryba s pomerančovo-kaparovou omáčkou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů? Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů?
Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné? Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné?
5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte! 5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web