Autor:

Ryba po vietnamsku

Střední
Ingredience
Plátky mořské ryby
nebo uzenáč
 
Ocet  
Sojová omáčka  
Pepř mletý  
Cukr  
Maggi  
Vegeta  
Česnek  
Voda  
Rýže  
Zelenina  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Rybu opečeme na pánviče na oleji nebo ugrilujeme na grilu. Čerstvou rybu před pečením lehce osolíme. U uzené akorát odstraníme kostru.
Připravíme si omáčku: cca 2 lžíce octa a lžičku cukru zalejeme 1 dcl svařené vody. Přidáme podle chuti pepř, sojovou omáčku, maggi a vegetu. Nakonec přidáme rozmačkaný stroužek česneku. Do této omáčky si namáčíme kousky ryby při jídle.

Příloha: rýže + zeleninový salát. Doporučuji zelný jemně nastrouhaný
Upozorňuji: poněkud ostřejší chuť ryby namočené do omáčky vyrovnává chuť rýže. Nedoporučuji jinou přílohu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Kuře v bylinkové strouhance na kapustových listech Říjnová tabule může být veselejší - 4 barevné recepty pro vás Články z

Komentáře k receptu: Ryba po vietnamsku

Komentáře

  1. Jana   12.08.2006 | 22:11 | reagovat | závadný

    Jen co koupím rybičku,hned vyzkouším.Díky za netradiční recept.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web