Autor:

Ryba po ďábelsku

Snadné
Ingredience
Kapr
(4 porce)
4 ks
Olej  
Máslo 30 g
Rybí vývar 3 lžíce
Kečup - jemný 3 lžíce
Worcestrová omáčka 1 lžíce
Kapary 1 lžíce
Kari  
Sůl  
Citronová šťáva  
Pepř mletý  
Kapie
na ozdobu
 
Petrželka
na ozdobu
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Porce kapra osušíme, osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a necháme asi 30 minut odležet.

Poté kapra zprudka opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji. Opečené porce kapra upravíme na nahřáté talíře.

Část oleje slijeme, do zbylého přidáme máslo, kečup, vývar, worchestrovou omáčku, rozsekané kapary, kari koření a za stálého míchání krátce povaříme. Takto upravenou šťávu přelijeme přes kapra a jednotlivé porce obložíme proužky papriky a ozdobíme petrželkou.

Jako přílohu podáváme opečené brambory a zeleninový salát.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Cuketová pomazánka s pistáciemi Cuketa & lilek - skvělá dvojka pro konec léta Články z

Komentáře k receptu: Ryba po ďábelsku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Alergie na potraviny: Čím nahradíte mléko, ovoce nebo pšenici? Alergie na potraviny: Čím nahradíte mléko, ovoce nebo pšenici?
7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě 7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě
Adela Banášová s novým, opět mladším přítelem plánuje velkou rodinu Adela Banášová s novým, opět mladším přítelem plánuje velkou rodinu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web