Autor:

Ryba po ďábelsku

Snadné
Ingredience
Kapr
(4 porce)
4 ks
Olej  
Máslo 30 g
Rybí vývar 3 lžíce
Kečup - jemný 3 lžíce
Worcestrová omáčka 1 lžíce
Kapary 1 lžíce
Kari  
Sůl  
Citronová šťáva  
Pepř mletý  
Kapie
na ozdobu
 
Petrželka
na ozdobu
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Porce kapra osušíme, osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a necháme asi 30 minut odležet.

Poté kapra zprudka opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji. Opečené porce kapra upravíme na nahřáté talíře.

Část oleje slijeme, do zbylého přidáme máslo, kečup, vývar, worchestrovou omáčku, rozsekané kapary, kari koření a za stálého míchání krátce povaříme. Takto upravenou šťávu přelijeme přes kapra a jednotlivé porce obložíme proužky papriky a ozdobíme petrželkou.

Jako přílohu podáváme opečené brambory a zeleninový salát.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Zkažené, nebo ještě k jídlu? Jak poznáte, kdy vyhodit potraviny? Články z

Komentáře k receptu: Ryba po ďábelsku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné? Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web