Ryba po břeclavsku

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks kapr
    • 0,5
      l mléko
    • 150
      g máslo
    • 60
      g hladká mouka
    • 1
      ks citron
    • 1
      lžička mletá paprika
    • česnek
    • drcený kmín
    • grilovací koření
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Naporcovaného kapra vložíme na několik hodin do studeného mléka (nejlépe přes noc). Poté porce omyjeme vodou, nasolíme, pokapeme citronem a necháme odležet.
2
V hladké mouce zamícháme kmín, papriku a grilovací koření. V ní obalíme porce kapra a opečeme je na 2/3 rozehřátého másla na pánvi přikryté pokličkou.
3
Po opečení ze všech stran porce vložíme do mísy a ještě horké přelijeme máslem s utřeným česnekem.
4
Podáváme s bramborovým salátem nebo kaší.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.