Autor:

Ryba po břeclavsku

Snadné
Ingredience
Kapr 1 ks
Mléko 1/2 l
Máslo 150 g
Hladká mouka 60 g
Citron 1 ks
Mletá paprika 1 lžička
Česnek  
Drcený kmín  
Grilovací koření  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Naporcovaného kapra vložíme na několik hodin do studeného mléka (nejlépe přes noc). Poté porce omyjeme vodou, nasolíme, pokapeme citronem a necháme odležet.

V hladké mouce zamícháme kmín, papriku a grilovací koření. V ní obalíme porce kapra a opečeme je na 2/3 rozehřátého másla na pánvi přikryté pokličkou.

Po opečení ze všech stran porce vložíme do mísy a ještě horké přelijeme máslem s utřeným česnekem.

Podáváme s bramborovým salátem nebo kaší.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pečený hřbet ze selátka se zelím a knedlíkem Recept na víkend: Pečený hřbet ze selátka se zelím a knedlíkem Články z

Komentáře k receptu: Ryba po břeclavsku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web