ryba plněná nivou

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g pstruh
    • 40
      g sýr modrý
    • 40
      g máslo
    • česnek
    • cuketa malá
    • sůl
    • pepř mletý
    • strouhanka
    • parmazán strouhaný
    • petrželka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vykuchaného pstruha vykostíme, omyjeme a osušíme. Břišní dutinu osolíme, opepříme a naplníme sýrem. Uzavřeme jehlou. Rozdrcený česnek, nakrájenou cuketu a rajčata osolíme, promícháme a dáme do vymazané zapékací misky. Na zeleninu položíme pstruha a posypeme směsí ze strouhanky, sýru a petrželky.
2
Vše přelijeme rozpuštěným máslem a dáme péci do předehřáté trouby na 200 stupňů asi na 12 minut. Na talíři ještě zdobíme kousky citronu.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.