Autor:

Ryba na zeleno

Střední
Ingredience
Ryba
holandksý pstruh, hejk
3 ks
Rajčata 2 ks
Petržel
stonky zelené
6 ks
Česnek 3 stroužek
Olivový olej 2 lžíce
Kapary 2 lžíce
Sůl 1 špetka
Pepř mletý
lepší je bílý
Citronová šťáva
1-2
2 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Ryby rozdělíme na půl, kůži ponecháme a vyndáme prostřední kost. Rajčata nakrájíme na 0,5 cm kolečka. Petržel, česnek, kapary, olej, pepř, sůl a citronovou šťávu rozmixujeme. Na vymazaný plech (nebo pomaštěný papír na pečení, je to praktičtější) položíme kolečka rajčat tak, aby se na ně daly položit půlky ryby kůží dolů. Naneseme na rybu zelenou směs a přiklopíme další půlku ryby. Posolíme, opepříme, omastíme a pečeme 20 min. na 190 °C v předehřáté troubě.

Aby nebylo málo té zeleně, podáváme k tomu vařený kuskus promíchaný se spařenými listy špenátu nebo kousky brokolice vařené na páře.

Recept je z kulinářského repertoáru mé anglické snachy.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Báječné recepty z hub Články z

Komentáře k receptu: Ryba na zeleno

Komentáře

  1. Hana Chytrá   07.06.2009 | 13:25 | reagovat |

    skvely recept :)

  2. Tereza Jarčušková   24.02.2007 | 16:11 | reagovat |

    Od Airan rybičky, super do mištičky. Potom šup s tým do pusinky, do nej patria dobrotinky:)))Ďakujem za recept.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové, nebo zapečené Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové, nebo zapečené
Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone
Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web