Autor:

Ryba na červeno

Střední
Ingredience
Rybí file 4 ks
Červená cibule 1 ks
Cuketa 1 ks
Paprika 1 ks
Žampiony 150 g
Rajčata 3 ks
Česnek 2 stroužek
Olej  
Bílé víno 1 dl
Kečup - ostrý 4 lžíce
Červená paprika 1 lžička
Tymián 1 lžička
Sůl 1 lžička
Hladká mouka 100 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Filety osolíme, posypeme červenou paprikou a zaprášíme hladkou moukou. Na pánvi rozpálíme olivový olej a přidáme cibuli nakrájenou na větší kousky, po chvíli přidáme cuketu na kostičky a zelenou papriku, žampiony na plátky a rajčata na kostičky. Zamícháme a do směsi prolisujeme dva stroužky česneku a necháme dusit. Podlijeme bílým vínem a dusíme. Před koncem přidáme pálivý kečup, tymián, případně dohustíme trochou hladké mouky a ponecháme na mírném plamenu.

Moukou obalené filety zprudka opečeme na druhé pánvi na oleji. Měkké maso dáme na talíř a převrstvíme zeleninovou směsí.

Jako přílohu: vařené brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Jahody sladké a milované. Vyzkoušejte úžasné a originální recepty Články z

Komentáře k receptu: Ryba na červeno

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web