Autor:

Ryba na červeno

Střední
Ingredience
Rybí file 4 ks
Červená cibule 1 ks
Cuketa 1 ks
Paprika 1 ks
Žampiony 150 g
Rajčata 3 ks
Česnek 2 stroužek
Olej  
Bílé víno 1 dl
Kečup - ostrý 4 lžíce
Červená paprika 1 lžička
Tymián 1 lžička
Sůl 1 lžička
Hladká mouka 100 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Filety osolíme, posypeme červenou paprikou a zaprášíme hladkou moukou. Na pánvi rozpálíme olivový olej a přidáme cibuli nakrájenou na větší kousky, po chvíli přidáme cuketu na kostičky a zelenou papriku, žampiony na plátky a rajčata na kostičky. Zamícháme a do směsi prolisujeme dva stroužky česneku a necháme dusit. Podlijeme bílým vínem a dusíme. Před koncem přidáme pálivý kečup, tymián, případně dohustíme trochou hladké mouky a ponecháme na mírném plamenu.

Moukou obalené filety zprudka opečeme na druhé pánvi na oleji. Měkké maso dáme na talíř a převrstvíme zeleninovou směsí.

Jako přílohu: vařené brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kuřecí stehýnka s domácími hranolky a tatarkou Víkend ve venkovském stylu Články z

Komentáře k receptu: Ryba na červeno

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Václav Kopta se svěřil: Sáhli jsme si se ženou na dno Václav Kopta se svěřil: Sáhli jsme si se ženou na dno
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web