Autor:

ryba - kapr - po lipensku

Snadné
Ingredience
Kapr
4 porce
4 ks
Cibule 1 ks
Máslo 3 lžíce
Červené víno 200 ml
Kečup 4 lžíce
Vývar
z rybích hlav
400 ml

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Na rozehřátém másle zpěníme nadrobno posekanou cibuli, zalijeme ji vínem a vývarem, přidáme kečup, sůl a rozšleháme. Do této směsi vložíme opláchnuté porce kapra a pod pokličkou zvolna dusíme doměkka. Na talířích kapra přeléváme šťávou a podáváme s rýží nebo brambory

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Pečené krůtí prso na perlovém kuskusu Září ve vaší kuchyni Články z

Komentáře k receptu: ryba - kapr - po lipensku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web