Ryba ála Bílá paní

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • treska
    • nízkotučný tvaroh
    • sýr
    • mléko
    • cornflakes kukuřičné lupínky
    • máslo nízkotučné

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Opečeme tresku na másle. Mezitím si připravíme směs z tvarohu, sýra a mléka. Tak, aby vznikla hustá směs. Rybu potřeme připravenou směsí, aby nebyla vidět. Poté rybu se směsí posypeme rozdrcenými lupínky a pánev přiklopíme pokličkou.
2
Výborná je s těstovinami.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    27. 3. 2007 13:59

    Tak to se asi nedovím, pokud to nezkusím sama udělat. Trochu nedotažený recept...

  • Danka Snášelová
    Danka Snášelová |

    13. 1. 2007 20:29

    Paní Lucie, i já bych ráda věděla co potom, když pánev přiklopíme pokličkou.

  • Hana Lajzova
    Hana Lajzova |

    29. 3. 2005 20:07

    Přiklopíme pokličkou a dále to zapečeme v troubě, nebo tu rybu po posypání lupínky ihned podáváme? Děkuji.