Růžové grapefruity v rosolu

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 6
      ks grapefruit
    • 2
      lžička želatina
    • 4
      lžíce pomerančový likér

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Grepy omyjeme, 2 grepy příčně rozkrojíme a vymačkáme z nich šťávu. Scedíme ji a ohřejeme. Želatinu namočíme v trošce studené vody. Ostatní grepy oloupeme, rozebreme na dílky a zbavíme je blány. Dílky ovoce uložíme do hvězdicového tvaru na talířky. Želatinu rozpustíme v teplé grepové šťávě, přidáme pomerančový likér, promícháme a necháme vychladnout. Tuhnoucí želatinou zalijeme kousky ovoce na talířích a vložíme na 20 minut do chladničky. (Místo grapefruitů můžeme použít mandarinky a želatinu dochutit mandarinkovým likérem nebo rumem.)
Zařazení: Zdravě i chutně Ovoce

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.