Autor:

Růžová tanga

Snadné
Ingredience
Tang
nejlépe černý rybíz
Polohrubá mouka 4 hrnek
Moučkový cukr 2 hrnek
Prášek do pečiva 1 balení
Vejce 6 ks
Mléko 1,5 hrnek
Rostlinný olej 1,5 hrnek

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky

V míse dobře promícháme všechny sypké suroviny.

V jiné vhodné nádobě smícháme všechny tekuté a rychle vmícháme k těm sypkým nejlépe ručním šlehačem. Musíme opravdu postupovat rychle, Tang s ostatními přísadami reaguje a nemuselo by nám to naskočit.

Honem šoupneme do trouby a pomaleji pečeme. Po upečení vytáhneme z trouby nádherně voňavou, růžovoučkou dobrotu, kterou můžeme jen pocukrovat, případně polít čokoládovou polevou, nebo ozdobit šlehajdou a ovocem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 6 x
2
4 6 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2 (hodnoceno 6x)
Bylinková polévka s fialkovými listy v těstíčku Jarní menu dozelena Články z

Komentáře k receptu: Růžová tanga

Komentáře

  1. Miroslava Marková   28.07.2007 | 9:16 | reagovat | závadný

    Buchta při pečení opravdu krásně voněla a ta její barvička je "slaďoučka". Ale abych pravdu řekla, čekala jsem po tolika pochvalných komentářů něco více. Buchtu jsem jen ozdobila čokoládovou polevou, příště zkusím přidat nějaké ovoce. Ale i tak doma dlouho nevydrží.

  2. Ňuška   16.07.2007 | 14:08 | reagovat | závadný

    I já tuto buchtu vyzkoušela, sice z poloviční dávky, ale posypala jsem ji černým rybízem. Byla moc dobrá. Určitě budu péct častěji.

  3. Dagmar Dočkalová   07.07.2007 | 20:16 | reagovat | závadný

    Dnes jsem vyskoušela a můžu řict že nic moc.Buchta krásně naskočila ,ale jinak byla suchá,tužší.

  4. Anonym   07.07.2007 | 9:59 | reagovat | závadný

    Buchta plná chemie!

  5. bramborka   27.06.2007 | 15:25 | reagovat | závadný

    Pekla jsem také ze 4 vajec a musím říct že "je toho plný plech".Myslela jsem že jen pocukruji,protože byla dost vysoká,ale zjistila jsem že musím sdělat šlehačku,tak jsem jí vyšlehala s kysanou smetanou,na to jahody a želatinu také z Tangu.Ale to už je asi jiný recept:-)Každopádně těsto je chuťově dobré,voňavé a ta příchuť rybízu ho i krásně obarví.1*

1 2 3 4 5 6 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty! Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web