Autor:

Ruské zeleninové ragú

Střední
Ingredience
Máslo 4 lžíce
Cibule 2 ks
Brambory 400 g
Mrkev 2 ks
Květák 1 g
Kedlubna 1 ks
Fazolky 1 šálek
Polohrubá mouka 1 lžíce
Vepřový vývar 1/2 l
Sůl  
Hřebíček 4 ks
Pepř mletý 1/2 lžička
Skořice  špetka
Petrželka  hrst
Rajčata
nebo šálek rajského protlaku
2 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Na polovině másla osmažíme nakrájenou cibuli. Zeleninu nakrájíme a uvaříme v malém množství osolené vody. Z másla a mouky uděláme jíšku, zředíme ji vývarem, vložíme všechnu zeleninu a cibuli, osolíme a okořeníme. Pod pokličkou dusíme asi 15 minut. Před podáváníme posypeme nasekanou petrželkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Krůtí tandoori Recept na víkend: Vůně orientu Články z

Komentáře k receptu: Ruské zeleninové ragú

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce! Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce!
Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout? Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web