Autor:

Ruské zeleninové ragú

Střední
Ingredience
Máslo 4 lžíce
Cibule 2 ks
Brambory 400 g
Mrkev 2 ks
Květák 1 g
Kedlubna 1 ks
Fazolky 1 šálek
Polohrubá mouka 1 lžíce
Vepřový vývar 1/2 l
Sůl  
Hřebíček 4 ks
Pepř mletý 1/2 lžička
Skořice  špetka
Petrželka  hrst
Rajčata
nebo šálek rajského protlaku
2 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Na polovině másla osmažíme nakrájenou cibuli. Zeleninu nakrájíme a uvaříme v malém množství osolené vody. Z másla a mouky uděláme jíšku, zředíme ji vývarem, vložíme všechnu zeleninu a cibuli, osolíme a okořeníme. Pod pokličkou dusíme asi 15 minut. Před podáváníme posypeme nasekanou petrželkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Fazole, čočka a hrách jsou opravdový energetický zázrak. Nechybějí vám luštěniny? Články z

Komentáře k receptu: Ruské zeleninové ragú

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web