Autor:

Ruské zeleninové ragú

Střední
Ingredience
Máslo 4 lžíce
Cibule 2 ks
Brambory 400 g
Mrkev 2 ks
Květák 1 g
Kedlubna 1 ks
Fazolky 1 šálek
Polohrubá mouka 1 lžíce
Vepřový vývar 1/2 l
Sůl  
Hřebíček 4 ks
Pepř mletý 1/2 lžička
Skořice  špetka
Petrželka  hrst
Rajčata
nebo šálek rajského protlaku
2 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Na polovině másla osmažíme nakrájenou cibuli. Zeleninu nakrájíme a uvaříme v malém množství osolené vody. Z másla a mouky uděláme jíšku, zředíme ji vývarem, vložíme všechnu zeleninu a cibuli, osolíme a okořeníme. Pod pokličkou dusíme asi 15 minut. Před podáváníme posypeme nasekanou petrželkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Snídaňová kaše z quinoy Vykutálená čtveřice: Znáte jáhly, kuskus, quinou a bulgur? Články z

Komentáře k receptu: Ruské zeleninové ragú

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Halina Pawlowská: Když člověk hubne, není s ním sranda! Halina Pawlowská: Když člověk hubne, není s ním sranda!
To je láska! Muže jeho psi neopustili ani po vážném úrazu To je láska! Muže jeho psi neopustili ani po vážném úrazu
Za bolestivou menstruaci může vážná nemoc, nebo dokonce i partner Za bolestivou menstruaci může vážná nemoc, nebo dokonce i partner
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web