Ruské zeleninové ragú

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      lžíce máslo
    • 2
      ks cibule
    • 400
      g brambory
    • 2
      ks mrkev
    • 1
      g květák
    • 1
      ks kedlubna
    • 1
      šálek fazolky
    • 1
      lžíce polohrubá mouka
    • 0,5
      l vepřový vývar
    • sůl
    • 4
      ks hřebíček
    • 0,5
      lžička pepř mletý
    • skořice
    • petrželka
    • 2
      ks rajčata nebo šálek rajského protlaku

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na polovině másla osmažíme nakrájenou cibuli. Zeleninu nakrájíme a uvaříme v malém množství osolené vody. Z másla a mouky uděláme jíšku, zředíme ji vývarem, vložíme všechnu zeleninu a cibuli, osolíme a okořeníme. Pod pokličkou dusíme asi 15 minut. Před podáváníme posypeme nasekanou petrželkou.
Zařazení: Pokrmy Ze zeleniny

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.