Autor:

Ruská zmrzlina

Snadné
Ingredience
Smetana ke šlehání 1 ks
Bílek 3 ks
Moučkový cukr 6 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Nepečené, Dezerty

Smetanu vyšleháme do tuha s polovinou cukru z bílků, z druhé poloviny cukru ušleháme pevný sníh, obě hmoty opatrně smícháme dohromady a naplníme do potravinové krabičky, kterou uložíme do mrazáku. V letních měsících můžeme přimíchat rozmačkané jahody ty jsou nejlepší.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Kantonská rýže s kachními prsíčky Ochutnejte Čínu doma Články z

Komentáře k receptu: Ruská zmrzlina

Komentáře

  1. violeta   24.06.2014 | 17:48 | reagovat | závadný

    skusila sem to a vyšlo to :-))

  2. ester   18.12.2012 | 18:07 | reagovat | závadný

    chtela jsem si najit jak tu zmrzku udelat jako prilohu ale smula :'(

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web