Ruská zmrzlina

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks smetana ke šlehání
    • 3
      ks bílek
    • 6
      lžíce moučkový cukr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Smetanu vyšleháme do tuha s polovinou cukru z bílků, z druhé poloviny cukru ušleháme pevný sníh, obě hmoty opatrně smícháme dohromady a naplníme do potravinové krabičky, kterou uložíme do mrazáku. V letních měsících můžeme přimíchat rozmačkané jahody ty jsou nejlepší.

Komentáře k receptu

  • violeta
    violeta |

    24. 6. 2014 17:48

    skusila sem to a vyšlo to :-))

  • ester
    ester |

    18. 12. 2012 18:07

    chtela jsem si najit jak tu zmrzku udelat jako prilohu ale smula :'(