Autor:

Rumunská ryba

Snadné
Ingredience
Treska  
Tatarská omáčka 4 lžíce
Hořčice plnotučná 1 lžíce
Solamyl (bramborový škrob) 1 lžička
Sůl  
Pepř mletý  
Kmín  
Pálivá paprika  
Česnek
Citronová šťáva
(Z 1/2 citronu)
 
Pivo 1/2 l

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Z tatarky, hořčice, solamylu, citronové šťávy, piva a koření umícháme marinádu, do které naložíme rybu a necháme do druhého dne odležet. Rybu dáme na pekáč, polijeme marinádou a pečeme ve vyhřáté troubě 30-40 minut. Směs po upečení vytvoří lahodnou omáčku.

Jako přílohu podáváme rýži nebo opečené brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Pečené krůtí prso na perlovém kuskusu Září ve vaší kuchyni Články z

Komentáře k receptu: Rumunská ryba

Komentáře

  1. Václav Šmoranc   11.02.2007 | 12:37 | reagovat |

    Musím uznat,tato omáčka vůbec nemá chybu - také vřele doporučuji,výborný recept.Menší experiment přidal jsem citronový pepř do marinády.Dělal jsem žraloka a sumečka.

  2. pavel karvánek   14.09.2004 | 10:53 | reagovat |

    komu chutná ryba i jinak než smažená-vřele doporučuji, je to velmi zajímavá omáčka, akorát jsem rybu upekl zvlášť a omáčku jsem z marinády udělal taky zvlášť. nakonec to chce ale zahustit. dělal jsem lososa, kapra a candáta.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené
Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone
Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web