Autor:

Rumunská ryba

Snadné
Ingredience
Treska  
Tatarská omáčka 4 lžíce
Hořčice plnotučná 1 lžíce
Solamyl (bramborový škrob) 1 lžička
Sůl  
Pepř mletý  
Kmín  
Pálivá paprika  
Česnek
Citronová šťáva
(Z 1/2 citronu)
 
Pivo 1/2 l

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Z tatarky, hořčice, solamylu, citronové šťávy, piva a koření umícháme marinádu, do které naložíme rybu a necháme do druhého dne odležet. Rybu dáme na pekáč, polijeme marinádou a pečeme ve vyhřáté troubě 30-40 minut. Směs po upečení vytvoří lahodnou omáčku.

Jako přílohu podáváme rýži nebo opečené brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Kuře pečené s bylinkami Recept na víkend: Kuře pečené s bylinkami Články z

Komentáře k receptu: Rumunská ryba

Komentáře

  1. Václav Šmoranc   11.02.2007 | 12:37 | reagovat |

    Musím uznat,tato omáčka vůbec nemá chybu - také vřele doporučuji,výborný recept.Menší experiment přidal jsem citronový pepř do marinády.Dělal jsem žraloka a sumečka.

  2. pavel karvánek   14.09.2004 | 10:53 | reagovat |

    komu chutná ryba i jinak než smažená-vřele doporučuji, je to velmi zajímavá omáčka, akorát jsem rybu upekl zvlášť a omáčku jsem z marinády udělal taky zvlášť. nakonec to chce ale zahustit. dělal jsem lososa, kapra a candáta.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web