Rumunská ryba

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • treska
    • 4
      lžíce tatarská omáčka
    • 1
      lžíce hořčice plnotučná
    • 1
      lžička solamyl (bramborový škrob)
    • sůl
    • pepř mletý
    • kmín
    • pálivá paprika
    • 3
      česnek
    • citronová šťáva (Z 1/2 citronu)
    • 0,5
      l pivo

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z tatarky, hořčice, solamylu, citronové šťávy, piva a koření umícháme marinádu, do které naložíme rybu a necháme do druhého dne odležet. Rybu dáme na pekáč, polijeme marinádou a pečeme ve vyhřáté troubě 30-40 minut. Směs po upečení vytvoří lahodnou omáčku.
2
Jako přílohu podáváme rýži nebo opečené brambory.
Zařazení: Maso Rybí
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Václav Šmoranc
    Václav Šmoranc |

    11. 2. 2007 12:37

    Musím uznat,tato omáčka vůbec nemá chybu - také vřele doporučuji,výborný recept.Menší experiment přidal jsem citronový pepř do marinády.Dělal jsem žraloka a sumečka.

  • pavel karvánek
    pavel karvánek |

    14. 9. 2004 10:53

    komu chutná ryba i jinak než smažená-vřele doporučuji, je to velmi zajímavá omáčka, akorát jsem rybu upekl zvlášť a omáčku jsem z marinády udělal taky zvlášť. nakonec to chce ale zahustit. dělal jsem lososa, kapra a candáta.