Autor:

Rumunská polévka

Ingredience
Voda 2 l
Rajčata 5 ks
Paprika 3 ks
Okurka
salátové
2 ks
Kopr  
Sůl  
Máslo 40 g
Hladká mouka 40 g
Ocet  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Rajčata a okurky nakrájíme na kousky, papriky na nudličky a vše uvaříme doměkka. Potom přidáme nasekaný kopr, osolíme, zahustíme jíškou z másla a hladké mouky a povaříme. Dle chuti dokyselíme octem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Hostina na svatého Martina Články z

Komentáře k receptu: Rumunská polévka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Podobné recepty

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web