Rozpečená veka

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • veka
    • bageta
    • máslo
    • olivový olej
    • bylinky
    • česnek

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Veku nebo bagetu nakrojíme šikmo, ale nedokrojíme až do konce. Rozpuštěné máslo s trochou olivového oleje smícháme s česnekem a bylinkami (nejlepší je petrželka) zabalíme do alobalu, dáme na gril. Pak ještě bez alobalu doděláme dokřupava.
Zařazení: Pokrmy Pečivo

Komentáře k receptu

  • Jitka Bublová
    Jitka Bublová |

    3. 9. 2007 12:43

    Je to paráda, a dá se i bez alobalu, někdy vrazím jen do mikrovlnky (na horký vzduch). Vřele doporučuji, je výborná i jen k zeleninovému salátu a třeba grilovanému hermelínu.

  • Michaela Krupickova
    Michaela Krupickova |

    27. 8. 2007 12:14

    Je to vazne moc dobry pekne to krupe a da se to podavat s grilovanym masem misto chleba.