Autor:

Rozpečená veka

Snadné
Ingredience
Veka  
Bageta  
Máslo  
Olivový olej  
Bylinky  
Česnek  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Pečivo

Veku nebo bagetu nakrojíme šikmo, ale nedokrojíme až do konce. Rozpuštěné máslo s trochou olivového oleje smícháme s česnekem a bylinkami (nejlepší je petrželka) zabalíme do alobalu, dáme na gril. Pak ještě bez alobalu doděláme dokřupava.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Blitva Chorvatsko na talíři Články z

Komentáře k receptu: Rozpečená veka

Komentáře

  1. Jitka Bublová   03.09.2007 | 12:43 | reagovat |

    Je to paráda, a dá se i bez alobalu, někdy vrazím jen do mikrovlnky (na horký vzduch). Vřele doporučuji, je výborná i jen k zeleninovému salátu a třeba grilovanému hermelínu.

  2. Michaela Krupickova   27.08.2007 | 12:14 | reagovat |

    Je to vazne moc dobry pekne to krupe a da se to podavat s grilovanym masem misto chleba.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web