Rozhuda II.

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • měkký tvaroh
    • tavený sýr (Někdo přidává zakysanou smetanu)
    • pepř mletý
    • sůl
    • pažitka (Někdo přidává stroužek česneku)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rozmícháme tvaroh se sýrem (respektive se zakysanou smetanou), osolíme, opepříme, přidáme pažitku. Mažeme na chleba, chlebíčky, rohlíčky.
Zařazení: Chuťovky Pomazánky

Komentáře k receptu

  • Aleš
    Aleš |

    5. 8. 2013 18:50

    Já jsem do pomazánky přidal trošku cukru a byla vynikající. Nebyla tak nakyslá. :-* <3 :-*

  • Lucie Tomášková
    Lucie Tomášková |

    11. 7. 2006 12:05

    Souhlasím, rozhuda má být s paprikou a my do ní dáváme papriku syrovou :))

  • Tereza Loučímová
    Tereza Loučímová |

    8. 2. 2005 14:48

    Hm, nikdy jsem u nas doma do toho papriku nedavali, ale muzu to zkusit, mam ji rada prave proto, ze je jemna, chut pazitky neprehlusi nic jineho. Paprika ma hodne vyraznou chut. Nu zkusim to, dekuji

  • Kamil Krybus
    Kamil Krybus |

    8. 2. 2005 09:39

    Možná jsem kacíř, ale bez mleté papriky je rozhuda pouze tavrohovou pomazánkou. Ale dobré to určitě je!