Autor:

Roštěnky na pivu

Střední
Ingredience
Hovězí roštěná 4 ks
Sádlo 125 g
Cibule
velká
1 ks
Pivo
desítka
2 dl
Sůl  
Pepř mletý  
Jíška  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Roštěnky rovnoměrně naklepeme a naložíme asi na 4 hodiny do oleje. Pak je nařízneme, aby se nám nezkroutily, osolíme a okořeníme. Na pánvi rozpálíme sádlo, ve kterém roštěnky opečeme po obou stranách. Vyjmeme je na teplý talíř.

Na výpeku osmažíme nadrobno pokrálenou cibuli. Když je osmažená, přidáme zpátky roštěnky, podlijeme troškou piva a vody a dusíme až do změknutí. Během dušení roštěnky obracíme a podléváme pivem. Když jsou měkké, zahustíme je hotovou tmavou jíškou.

Podáváme s rýží, zdobíme opečenou klobásou a na kolečka pokrájenou cibulí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kuřecí stehýnka s domácími hranolky a tatarkou Víkend ve venkovském stylu Články z

Komentáře k receptu: Roštěnky na pivu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak se vyrovnat s nevěrou: Je to definitivní konec, nebo nový začátek? Jak se vyrovnat s nevěrou: Je to definitivní konec, nebo nový začátek?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web