Autor:

Roštěnky na pivu

Střední
Ingredience
Hovězí roštěná 4 ks
Sádlo 125 g
Cibule
velká
1 ks
Pivo
desítka
2 dl
Sůl  
Pepř mletý  
Jíška  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Roštěnky rovnoměrně naklepeme a naložíme asi na 4 hodiny do oleje. Pak je nařízneme, aby se nám nezkroutily, osolíme a okořeníme. Na pánvi rozpálíme sádlo, ve kterém roštěnky opečeme po obou stranách. Vyjmeme je na teplý talíř.

Na výpeku osmažíme nadrobno pokrálenou cibuli. Když je osmažená, přidáme zpátky roštěnky, podlijeme troškou piva a vody a dusíme až do změknutí. Během dušení roštěnky obracíme a podléváme pivem. Když jsou měkké, zahustíme je hotovou tmavou jíškou.

Podáváme s rýží, zdobíme opečenou klobásou a na kolečka pokrájenou cibulí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Hříbkovo-bramborová polévka Slavnostní menu časopisu F.O.O.D. Články z

Komentáře k receptu: Roštěnky na pivu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web