Roštěnky Džulbastija

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g roštěná
    • 5
      stroužek česnek
    • sůl
    • pepř mletý
    • 150
      g cibule
    • 2
      ks feferonka
    • 4
      lžíce rostlinný olej
    • 2
      ks petrželka a svazek pažitky na ozdobu

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Roštěnky očistíme, omyjeme a osušíme. Po okrajích nařízneme a lehce naklepeme. Stroužky česneku, prolisujeme a promícháme se solí. V pánvi rozpálíme 3 lžíce oleje a roštěnky z obou stran asi 6 minut opékáme. Ještě horké maso potřeme česnekovou směsí, opepříme a pokapeme zbytkem oleje. Každou roštěnku posypeme půlkolečky cibule a drobně nasekanými feferonkami.
2
Dozdobíme petrželkou a pažikou a ihned podáváme. Jako příloha jsou vhodné hranolky nebo opečené brambory a míchaný zeleninový salát.
Zařazení: Maso

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.