Autor:

Roštěnky Džulbastija

Střední
Ingredience
Roštěná 600 g
Česnek 5 stroužek
Sůl  
Pepř mletý  
Cibule 150 g
Feferonka 2 ks
Rostlinný olej 4 lžíce
Petrželka
a svazek pažitky na ozdobu
2 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Roštěnky očistíme, omyjeme a osušíme. Po okrajích nařízneme a lehce naklepeme. Stroužky česneku, prolisujeme a promícháme se solí. V pánvi rozpálíme 3 lžíce oleje a roštěnky z obou stran asi 6 minut opékáme. Ještě horké maso potřeme česnekovou směsí, opepříme a pokapeme zbytkem oleje. Každou roštěnku posypeme půlkolečky cibule a drobně nasekanými feferonkami. Dozdobíme petrželkou a pažikou a ihned podáváme. Jako příloha jsou vhodné hranolky nebo opečené brambory a míchaný zeleninový salát.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Dětská párty Zapojte děti do přípravy dětské párty! Články z

Komentáře k receptu: Roštěnky Džulbastija

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web