Autor:

Roštěnky

Ingredience
Roštěná 4 ks
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Olivový olej 2 lžíce
Cibule 2 ks
Česnek 2 stroužek
Hovězí vývar 1 l
Nakládané kapie 2 ks
Petrželka 2 lžíce
Polohrubá mouka 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Roštěnky opláchneme, zbavíme blan, naklepeme a na okrajích nařízneme. Osolíme, poprášíme moukou, jemně opepříme a po obou stranách prudce opečeme na rozehřátém tuku. Pak je vyjmeme, do tuku od opékání přidáme na kostičky nakrájenou cibuli a dozlatova ji osmahneme. Přidáme rozetřený česnek, vložíme zpět roštěnky, podlijeme je vývarem a dusíme doměkka. Podáváme s rýží a proužky kapie s petrželkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1-
4.75 4 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1- (hodnoceno 4x)
Pochoutka na víkend: Steaky s cibulovými prstýnky Články z

Komentáře k receptu: Roštěnky

Komentáře

  1. bara   22.03.2014 | 18:17 | reagovat | závadný

    dobré a chutné :-)

  2. Daniela   04.11.2007 | 16:04 | reagovat | závadný

    s cibuli jsem pridala jeste slaninu na kosticky, velmi dobre

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web