Roštěnky

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks roštěná
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 2
      lžíce olivový olej
    • 2
      ks cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      l hovězí vývar
    • 2
      ks nakládané kapie
    • 2
      lžíce petrželka
    • 1
      lžíce polohrubá mouka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Roštěnky opláchneme, zbavíme blan, naklepeme a na okrajích nařízneme. Osolíme, poprášíme moukou, jemně opepříme a po obou stranách prudce opečeme na rozehřátém tuku. Pak je vyjmeme, do tuku od opékání přidáme na kostičky nakrájenou cibuli a dozlatova ji osmahneme. Přidáme rozetřený česnek, vložíme zpět roštěnky, podlijeme je vývarem a dusíme doměkka. Podáváme s rýží a proužky kapie s petrželkou.
Zařazení: Maso Hovězí
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • bara
    bara |

    22. 3. 2014 18:17

    dobré a chutné :-)

  • Daniela
    Daniela |

    4. 11. 2007 16:04

    s cibuli jsem pridala jeste slaninu na kosticky, velmi dobre