Autor:

Roštěnky

Ingredience
Roštěná 4 ks
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Olivový olej 2 lžíce
Cibule 2 ks
Česnek 2 stroužek
Hovězí vývar 1 l
Nakládané kapie 2 ks
Petrželka 2 lžíce
Polohrubá mouka 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Roštěnky opláchneme, zbavíme blan, naklepeme a na okrajích nařízneme. Osolíme, poprášíme moukou, jemně opepříme a po obou stranách prudce opečeme na rozehřátém tuku. Pak je vyjmeme, do tuku od opékání přidáme na kostičky nakrájenou cibuli a dozlatova ji osmahneme. Přidáme rozetřený česnek, vložíme zpět roštěnky, podlijeme je vývarem a dusíme doměkka. Podáváme s rýží a proužky kapie s petrželkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1
Vepřová roláda s houbami (Foto: Jakub Jurdič) Rolády pro každého krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Roštěnky

Komentáře

  1. bara   22.03.2014 | 18:17 | reagovat |

    dobré a chutné :-)

  2. Daniela   04.11.2007 | 16:04 | reagovat |

    s cibuli jsem pridala jeste slaninu na kosticky, velmi dobre

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web