Rošťák od Gizda

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg vepřová kýta
    • 4
      ks vejce
    • 1
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • 1
      lžíce majoránka
    • 1
      lžíce sůl
    • 1
      lžíce sojová omáčka
    • 1
      lžíce paprika - sladká
    • 1
      lžíce kmín
    • 1
      lžíce chilli
    • 0,5
      lžíce pálivá paprika
    • 0,5
      lžíce pepř mletý
    • 10
      stroužek česnek

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Česnek rozmačkáme a přidáme všechno koření, smícháme s vajíčky dohromady, kvedlačkou rozmícháme směs. Maso nakrájíme na plátky, které trochu naklepeme a ponoříme na 24 hodin do směsi. Pak opékáme na oleji. Příloha: brambory, chléb....
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Zdena z JM
    Zdena z JM |

    20. 1. 2006 13:20

    Je to výborný recept.Já do těstíčka přidávám ještě plnotučnou hořčici.A toho pálivého koření se mi zdá příliš.Ale jak kdo má rád.