Autor:

Rošťák od Gizda

Snadné
Ingredience
Vepřová kýta 1 kg
Vejce 4 ks
Solamyl (bramborový škrob) 1 lžíce
Majoránka 1 lžíce
Sůl 1 lžíce
Sojová omáčka 1 lžíce
Paprika - sladká 1 lžíce
Kmín 1 lžíce
Chilli 1 lžíce
Pálivá paprika 1/2 lžíce
Pepř mletý 1/2 lžíce
Česnek 10 stroužek

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Česnek rozmačkáme a přidáme všechno koření, smícháme s vajíčky dohromady, kvedlačkou rozmícháme směs. Maso nakrájíme na plátky, které trochu naklepeme a ponoříme na 24 hodin do směsi. Pak opékáme na oleji. Příloha: brambory, chléb....

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Crumble s jablky, mrkví a morkovou drobenkou Recepty z masa a kostí Články z

Komentáře k receptu: Rošťák od Gizda

Komentáře

  1. Zdena z JM   20.01.2006 | 13:20 | reagovat |

    Je to výborný recept.Já do těstíčka přidávám ještě plnotučnou hořčici.A toho pálivého koření se mi zdá příliš.Ale jak kdo má rád.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web