Autor:

Rošťáci

Snadné
Ingredience
Hořčice kremžská 4 lžíce
Hořčice plnotučná  
Maso
jakékoliv libové
8 plátek
Kečup - sladký  
Sojová omáčka  
Vejce 2 ks
Solamyl (bramborový škrob)  
Česnek  
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Maso naklepeme. Připravíme si těstíčko: všechny igredience a solamylu tolik, aby těstíčko bylo řidší. Maso obalimé v těstíčku, dáme do misky a zbytek těstíčka nalejeme navrh na maso. Dáme do lednice uležet 1-2 dny. Prudce osmažíme a podáváme s hranolkama a oblohou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1
Bábovka z křehkého těsta plněná vejci Vajíčka v osmi skvělých variacích Články z

Komentáře k receptu: Rošťáci

Komentáře

  1. RauM   10.01.2012 | 13:46 | reagovat |

    my sice nedáváme kečup, ale jinak vynikající záležitost

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web