Autor:

Rošťáci

Snadné
Ingredience
Hořčice kremžská 4 lžíce
Hořčice plnotučná  
Maso
jakékoliv libové
8 plátek
Kečup - sladký  
Sojová omáčka  
Vejce 2 ks
Solamyl (bramborový škrob)  
Česnek  
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Maso naklepeme. Připravíme si těstíčko: všechny igredience a solamylu tolik, aby těstíčko bylo řidší. Maso obalimé v těstíčku, dáme do misky a zbytek těstíčka nalejeme navrh na maso. Dáme do lednice uležet 1-2 dny. Prudce osmažíme a podáváme s hranolkama a oblohou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 3x)
Gastronomické poklady šťavnaté Brazílie Články z

Komentáře k receptu: Rošťáci

Komentáře

  1. RauM   10.01.2012 | 13:46 | reagovat | závadný

    my sice nedáváme kečup, ale jinak vynikající záležitost

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web