Románkovo hovězí na víně

Hodnocení:

Moje:

150 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g hovězí maso nebo telecí
    • 2
      ks cibule
    • olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • 2
      lžička sojová omáčka
    • 1
      lžíce hořčice plnotučná
    • 1
      lžička zázvor - mletý vrchovatá
    • 1
      lžička česnek sušený vrchovatá
    • 0,5
      lžička asada
    • 1
      lžička muškátový oříšek vrchovatá
    • 1
      lžička drcený kmín vrchovatá
    • 2
      lžička worcestrová omáčka
    • 1,5
      dl červené víno Tetur André
    • voda
    • mouka nebo hotová jíška na zahuštění

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso a cibuli nakrájíme na kostičky. Cibulku spěníme na oleji, přidáme maso a zprudka osmažíme.
2
Přidáme kmín. Poté hořčici, lehce přesmažíme. Zalijeme 3 dl vody, přidáme víno, sůl, koření a ochucovadla a dusíme pod pokličkou do změknutí masa.
3
Podlijeme vodou a zahustíme jíškou nebo moukou podle potřeby.
4
Podáváme s rýží.
Zařazení: Maso Hovězí Telecí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.