Autor:

Románkovo hovězí na víně

150 minut PT0H150M
Střední
Ingredience
Hovězí maso
nebo telecí
500 g
Cibule 2 ks
Olej  
Sůl  
Pepř mletý  
Sojová omáčka 2 lžička
Hořčice plnotučná 1 lžíce
Zázvor - mletý
vrchovatá
1 lžička
Česnek sušený
vrchovatá
1 lžička
Asada 1/2 lžička
Muškátový oříšek
vrchovatá
1 lžička
Drcený kmín
vrchovatá
1 lžička
Worcestrová omáčka 2 lžička
Červené víno
Tetur André
1,5 dl
Voda  
Mouka
nebo hotová jíška na zahuštění
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí, Telecí

Maso a cibuli nakrájíme na kostičky. Cibulku spěníme na oleji, přidáme maso a zprudka osmažíme.
Přidáme kmín. Poté hořčici, lehce přesmažíme. Zalijeme 3 dl vody, přidáme víno, sůl, koření a ochucovadla a dusíme pod pokličkou do změknutí masa.
Podlijeme vodou a zahustíme jíškou nebo moukou podle potřeby.
Podáváme s rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Parmazánový quiche s rajčaty Tip na víkend: Rajské potěšení Články z

Komentáře k receptu: Románkovo hovězí na víně

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web