Roláda ze Sunarky

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g sunarka
    • 150
      g máslo
    • 150
      g moučkový cukr
    • 1
      ks vejce
    • 2
      lžíce cukr
  • Náplň
    • 100
      g máslo
    • 100
      g moučkový cukr
    • 3
      lžička kakao nebo barvivo

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Přísady smícháme v misce, vypracujeme těsto a na pocukrovaném alobalu válíme asi 5 mm tlustou placku, na kterou naneseme 3-4 mm vrstvu nádivky. Pomocí alobalu zavineme roládu, kterou pak rozkrájíme na tenké plátky. Roláda zabalaná v alobalu vydrží v chladničce až 3 týdny.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • svišť
    svišť |

    27. 10. 2010 11:51

    Roláda je výborná, díky za recept.

  • Majka
    Majka |

    9. 12. 2006 21:56

    dělám už to léta, výborné, dávám 1