Autor:

Roláda z kuřecího masa

Střední
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
prsa (z celého kuřete - včetně kuřete)
 
Dále
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Salám
libovolný - nakrájený na kolečka
100 g
Plátkový sýr 100 g
Vejce 4 ks
Máslo 20 g
Párky 1 ks
Paprika
jakákoliv nebo nakládaná okurka
1 ks
Koření na steak 1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Kuřecí prsa, která prodávají samostatně, odkostíme, potom nakrojíme z každé strany, tak, abychom získali co největší kus na roládu. Ze strany, kde není kůže, maso osolíme, opepříme, položíme plátky salámu (dobrý je jak salám měkký, nebo přímo uherák, poličan...), potom dáme plátky sýru, na to rozetřeme umíchaná vajíčka. Doprostřed přidáme párek a přidáme plátky 2-3 proužky jakékoliv papriky (zelené, červené, žluté nebo bílé)nebo nakládanou okurku. Vše stočíme do rolády. Navrch posypeme steakovým kořením. Potom dáme na pekáček, kam dáme trochu oleje a při pečení podléváme vodou.

Jako příloha je dobrá rýže, ale dá se to jíst s čímkoliv.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Krůtí tandoori Recept na víkend: Vůně orientu Články z

Komentáře k receptu: Roláda z kuřecího masa

Komentáře

  1. Renda ***   24.02.2007 | 19:58 | reagovat |

    Pokud mohu přihodit komentář v češtině:-)),pak si myslím,že tam ta kůže na povrchu bude především proto,aby ta roláda po upečení nebyla tak suchá...

  2. Tereza Jarčušková   12.02.2007 | 13:40 | reagovat |

    Ak niekto niečo nemá rád alebo to nejedáva, tak nech si recept upraví podľa svojho alebo nech to nerobí. Prečo sa sústavne opakujú komentáre ohľadom cholesterolu, tukov všeobecne, kalórií, surových vajec a pod. ? Nikto sa predsa nekŕmi len cholesterolom od rána do večera ( mimochodom, naše telo si ho vyrába aj samo). Z vyše 11 000 receptov si predsa každý môže vybrať to, čo mu vyhovuje. Kritika možná je, ale bez urážania.

  3. Andra   12.02.2007 | 12:29 | reagovat |

    Adriana, máte samozrejme právo na svoj názor. Keby sme ale pozerali na potraviny vašimi očami, tak by sme nemali čo jesť. Myslíte si, že tie "svinstvá", ktoré popisujete zostávajú iba v koži kuraťa? Dnes vo všetkých druhoch mäsa nájdete škodlivé látky, dokonca aj v rybách. A ak náhodou mäso nekonzumujete, tak zelenina a ovocie nie sú žiadnou výnimkou.

  4. Dana P   10.02.2007 | 9:45 | reagovat |

    Proti gustu žádný dišputát, ale taková krásně dozlatova vypečená kůžička, která už na sobě nemá žádný tuk, mno .....

  5. Adriana   09.02.2007 | 23:11 | reagovat |

    Jest sa nedá z dvoch dôvodov:1. je to cholesterolová injekcia`+ vsetky chemické svinstvá, ktorými kurence krmia2. neexistuje nic nechutnejsie v ústach nez koza z kurata

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web