Autor:

Roláda z kuřecího masa

Střední
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
prsa (z celého kuřete - včetně kuřete)
 
Dále
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Salám
libovolný - nakrájený na kolečka
100 g
Plátkový sýr 100 g
Vejce 4 ks
Máslo 20 g
Párky 1 ks
Paprika
jakákoliv nebo nakládaná okurka
1 ks
Koření na steak 1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Kuřecí prsa, která prodávají samostatně, odkostíme, potom nakrojíme z každé strany, tak, abychom získali co největší kus na roládu. Ze strany, kde není kůže, maso osolíme, opepříme, položíme plátky salámu (dobrý je jak salám měkký, nebo přímo uherák, poličan...), potom dáme plátky sýru, na to rozetřeme umíchaná vajíčka. Doprostřed přidáme párek a přidáme plátky 2-3 proužky jakékoliv papriky (zelené, červené, žluté nebo bílé)nebo nakládanou okurku. Vše stočíme do rolády. Navrch posypeme steakovým kořením. Potom dáme na pekáček, kam dáme trochu oleje a při pečení podléváme vodou.

Jako příloha je dobrá rýže, ale dá se to jíst s čímkoliv.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2 (hodnoceno 1x)
Farfalle s grilovanou paprikou Špagety, penne i farfalle - zamilujte se do těstovin! Články z

Komentáře k receptu: Roláda z kuřecího masa

Komentáře

  1. Renda ***   24.02.2007 | 19:58 | reagovat | závadný

    Pokud mohu přihodit komentář v češtině:-)),pak si myslím,že tam ta kůže na povrchu bude především proto,aby ta roláda po upečení nebyla tak suchá...

  2. Tereza Jarčušková   12.02.2007 | 13:40 | reagovat | závadný

    Ak niekto niečo nemá rád alebo to nejedáva, tak nech si recept upraví podľa svojho alebo nech to nerobí. Prečo sa sústavne opakujú komentáre ohľadom cholesterolu, tukov všeobecne, kalórií, surových vajec a pod. ? Nikto sa predsa nekŕmi len cholesterolom od rána do večera ( mimochodom, naše telo si ho vyrába aj samo). Z vyše 11 000 receptov si predsa každý môže vybrať to, čo mu vyhovuje. Kritika možná je, ale bez urážania.

  3. Andra   12.02.2007 | 12:29 | reagovat | závadný

    Adriana, máte samozrejme právo na svoj názor. Keby sme ale pozerali na potraviny vašimi očami, tak by sme nemali čo jesť. Myslíte si, že tie "svinstvá", ktoré popisujete zostávajú iba v koži kuraťa? Dnes vo všetkých druhoch mäsa nájdete škodlivé látky, dokonca aj v rybách. A ak náhodou mäso nekonzumujete, tak zelenina a ovocie nie sú žiadnou výnimkou.

  4. Dana P   10.02.2007 | 9:45 | reagovat | závadný

    Proti gustu žádný dišputát, ale taková krásně dozlatova vypečená kůžička, která už na sobě nemá žádný tuk, mno .....

  5. Adriana   09.02.2007 | 23:11 | reagovat | závadný

    Jest sa nedá z dvoch dôvodov:1. je to cholesterolová injekcia`+ vsetky chemické svinstvá, ktorými kurence krmia2. neexistuje nic nechutnejsie v ústach nez koza z kurata

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete 8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete
Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu
Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web