Autor:

Roláda z kuřecí sekané

Střední
Ingredience
Sekaná
Mražená šlehaná (lepší než klasická mletá)
1 ks
Šunkový salám
150-200 g
200 g
Cihla
150-200 g krájené (nebo sýry, co máte rádi)
200 g
Máslo
Postrouhaného (strouhat hodně zchlazené a na chladném struhadle)
50 g
Kuřecí šťáva 1 kostka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté, Uzeniny

Rozprostřeme fólii, kterou potřeme vodou. Na ni roztíráme rozmraženou kuřecí směs na sekanou a to do takové velikosti, jak budeme chtít roládu velkou či vysokou. Jinak asi tak na výšku dvou centimetrů. Posypeme strouhaným máslem, poklademe po celé ploše plátky sýra a na to salámem.

Pomocí fólie pomalu zabalíme do rolky a opatrně pomocí fólie přeneseme do pekáče. Mokrýma rukama upravíme, podlijeme trochou vody, můžeme přidat kousek másla a dáme přikryté péct. Když už se zdá, že drží celistvý a zapečený tvar, odkryjeme, přilijeme rozpuštěnou kostku kuřecí šťávy v troše vody a necháme zapéct povrch.

Je to moc dobré i studené.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Jitrnice Domácí zabijačka. Recepty na skvělé pochoutky Články z

Komentáře k receptu: Roláda z kuřecí sekané

Komentáře

  1. hanýsek   14.03.2008 | 12:31 | reagovat |

    přidala jsem orestované žampiony a bylo to hmmmm moc šmakovní,příště zkusím variaci se zeleninou

  2. mia   09.02.2007 | 13:19 | reagovat |

    no maruš, možná to prúbnu,dám na tebe a zkusím to;-)děkuji za nápad

  3. Marie   09.02.2007 | 10:10 | reagovat |

    Mia: právě proto že jsou éčka skoro všude tak se snažím jim vyhýbat. U některých potravin to nejde, ale sekanou nebo roládu lze vyrobit z doma umletého masa bez použití polotovarů, ale je to opravdu věc názoru.

  4. mia   09.02.2007 | 0:19 | reagovat |

    kdyby měl člověk přemýšlet nad vší tou chemii, co pozře ve vodě, v jídle, v lécích,v kosmetice, i třeba v pastě na zuby..asi by musel pak umřít hlady.roláda je moc dobrá a není třeba koření a nebo soli.Už jen salám a sýr jsou slané.Tu kostku není nutné dát, ale vylepší chuť

  5. Tereza Jarčušková   08.02.2007 | 15:16 | reagovat |

    Nie všetky E-čka sú zlé, sú tak označené aj prírodné farbivá a napr. aj vitamín C.

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuji, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak Blanka Milfaitová: Cestuji, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web