Autor:

Rohlíky z tvarohu

Střední
Těsto
Polohrubá mouka 1/2 kg
Sůl
pár zrnek
 
Hera 1 balení
Šlehačka 1 kelímek
Náplň
Tvaroh 3 balení
Vanilkový pudink
(téměř celý)
3 lžíce
Moučkový cukr
(3 - 4) není nutné - dle chuti
4 lžíce
Ingredience
Vanilkový cukr  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Sladké, Pečivo

Vypracujeme těsto a dosypeme mouku tak, aby se těsto příliš nelepilo. Z těsta uděláme 6 dílů, z každého dílu vyválíme placku a tu rozřízneme na 8 dílů.

Plníme tvarohem a pečeme v troubě cca 30 min na 180°C. Hotové, nejlépe ještě teplé, obalit v moučkovém cukru smíchaném s vanilkovým cukrem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Salát z červeného zelí se švestkami Zelí, celer, sýr a mák - lahodné podzimní suroviny pro váš stůl Články z

Komentáře k receptu: Rohlíky z tvarohu

Komentáře

  1. Alena Alena   16.01.2010 | 15:45 | reagovat |

    Výborné, mělo veliký úspěch a všichni chtěli recept

  2. Alena Hatláková   19.12.2009 | 19:54 | reagovat |

    ....já se omlouvám, klidně příspěvek vymažu. Rohlíčky jsou velmi oblíbené a všichni kdo ochutnají chtějí recept - chtěla jsem se jen podělit. Můžete mi prosím jen říct, kde je ten druhý recept? Děkuji

  3. Blanka Vr.   26.06.2009 | 9:26 | reagovat |

    Alenko, nevadí mi, když autor vloží recept, který se opakuje. Může to přehlédnou ap. a proto, když napíši, že tu recept už je, rozhodně tím nechci autora napadat. Ovšem docela mě vytáčí, že tady zůstávají i přes upozornění. Neberte to, prosím, osobně, netýká se to jen tohoto receptu. Všimla jsem si, že Di a spol. na duplicitu receptů upozorňují úplně zbytečně a to mi vadí mnohem víc.

  4. Di -   21.06.2009 | 15:58 | reagovat |

    Proč se stále opakují stejné recepty?

  5. Alena Hatláková   20.06.2009 | 10:20 | reagovat |

    no vidíte my těm rohlíkům říkáme léta už takhle a ani mě to nenapadlo ;-)). Jen chci ještě dodat, že mouku je potřeba dosypávat, aby se těsto nelepilo. Já už ted dělám těsto v pekárně a rovnou tam dávám mouky více....

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web