Autor:

Rizoto s vepřovým masem ve vlastní šťávě

Snadné
Ingredience
Cibule 1 ks
Vepřové maso ve vlastní šťávě
nebo mleté maso či točený salám
1 plechovka
Rýže 250 g
Pepř celý
3-4 kuličky
4 ks
Nové koření
3-4 kuličky
4 ks
Sůl  
Hrášek  
Kukuřice  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z rýže

1. cibulku osmažit do zlatova

2. na to dát konzervu 1x vepřové ve vlastní šťávě nebo mleté maso nebo točený salám nechat opéct

3. na to dát vypranou rýži

4. do ní 3-4 kuličky celého pepře, nové koření, sůl, hrášek, kukuřici atd.

5. na to dát vodu jako na rýži

6. zapéct až to je měkké cca 1/2 hodiny až 40 minut

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Bramborové knedlíky s jablky a skořicí Rychlé a chutné večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Rizoto s vepřovým masem ve vlastní šťávě

Komentáře

  1. jarkoo   25.08.2015 | 14:53 | reagovat |

    Nepoužila jsem konzervu, ale zbytek pečeného vepřového masa i se šťávou. Hledala jsem nějakou rychlovku jak ho zužitkovat a našla tento recept. Do základu jsem přidala trochu Adžiky a nakonec posypala sýrem. Rizoto nemělo chybu.

  2. Anet   17.09.2014 | 20:24 | reagovat |

    Výborný recept,díky :-) jen mi poslední dobou chybí u dost receptů jak dlouho a na kolik stupňů se peče...

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox! 8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox!
Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu! Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu!
Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web