Rizoto s vepřovým masem ve vlastní šťávě

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks cibule
    • 1
      plechovka vepřové maso ve vlastní šťávě nebo mleté maso či točený salám
    • 250
      g rýže
    • 4
      ks pepř celý 3-4 kuličky
    • 4
      ks nové koření 3-4 kuličky
    • sůl
    • hrášek
    • kukuřice

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
1. cibulku osmažit do zlatova
2
2. na to dát konzervu 1x vepřové ve vlastní šťávě nebo mleté maso nebo točený salám nechat opéct
3
3. na to dát vypranou rýži
4
4. do ní 3-4 kuličky celého pepře, nové koření, sůl, hrášek, kukuřici atd.
5
5. na to dát vodu jako na rýži
6
6. zapéct až to je měkké cca 1/2 hodiny až 40 minut
Zařazení: Pokrmy Z rýže
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • jarkoo
    jarkoo |

    25. 8. 2015 14:53

    Nepoužila jsem konzervu, ale zbytek pečeného vepřového masa i se šťávou. Hledala jsem nějakou rychlovku jak ho zužitkovat a našla tento recept. Do základu jsem přidala trochu Adžiky a nakonec posypala sýrem. Rizoto nemělo chybu.

  • Anet
    Anet |

    17. 9. 2014 20:24

    Výborný recept,díky :-) jen mi poslední dobou chybí u dost receptů jak dlouho a na kolik stupňů se peče...

  • Tereza T
    Tereza T |

    10. 6. 2011 14:03

    Opraveno, díky.

  • recepty73
    recepty73 |

    10. 6. 2011 01:24

    ...příloha :-\