Autor:

Rizoto s rybím filé

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Rýže Parboiled 2 ks
Rybí file 3 ks
Jarní cibulka 1 svazek
Pórek
menší
1 ks
Česnek 2 stroužek
Rozmarýn
sušený
 
Kmín  
Sůl  
Olej  
Eidam sýr
není nutný
 

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Rýži uvaříme klasicky dle návodu na obalu.

Mezitím si na oleji osmahneme na drobno nakrájenou cibulku, česnek a pórek. Osolíme, přidáme rozmarýn a poté na kostičky nakrájené filé. Všechno jemně podusíme a po chvíli přidáme kmín.

Nakonec do stejného hrnce (pánve) nasypeme uvařenou rýži, vše důkladně promícháme a můžeme podávat!

Já jako milovnice sýru na rizoto nastrouhám trochu eidamu, ale není to nutné. Na ozdobení se dá posypat na jemno nasekaným pórkem, či pažitkou.

Dobrou chuť!

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Červená řepa s křenem a jablky Zavařovat můžete i v zimě! Články z

Komentáře k receptu: Rizoto s rybím filé

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web