Rizoto s rybím filé

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
30 minut
4
porce
neuvedeno
autor: Zuzana92___

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks rýže parboiled
    • 3
      ks rybí file
    • 1
      svazek jarní cibulka
    • 1
      ks pórek menší
    • 2
      stroužek česnek
    • rozmarýn sušený
    • kmín
    • sůl
    • olej
    • eidam sýr není nutný

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rýži uvaříme klasicky dle návodu na obalu.
2
Mezitím si na oleji osmahneme na drobno nakrájenou cibulku, česnek a pórek.
3
Osolíme, přidáme rozmarýn a poté na kostičky nakrájené filé. Všechno jemně podusíme a po chvíli přidáme kmín.
4
Nakonec do stejného hrnce (pánve) nasypeme uvařenou rýži, vše důkladně promícháme a můžeme podávat!
5
Já jako milovnice sýru na rizoto nastrouhám trochu eidamu, ale není to nutné. Na ozdobení se dá posypat na jemno nasekaným pórkem, či pažitkou.
6
Dobrou chuť!
Zařazení: Pokrmy

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.