Rizoto s pórkem a arašídy

moje hodnocení:

4,5

hodnotilo: 2
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g rýže Předvařená
    • 3
      ks pórek 2-3
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • 100
      g arašídy
    • kari
    • zázvor - mletý
    • kečup - jemný
    • sůl
    • sýr Na posypání

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Propláchnutou rýži uvaříme do měkka. Mezitím očištěný pórek nakrájíme na kolečka a na oleji necháme zesklovatět. Vmícháme arašídy, koření a osmahneme. Tuto směs lehce vmícháme do uvařené rýže. Naběračkou tvarujeme kopečky, ozdobíme kečupem a posypeme nastrouhaným sýrem.
Zařazení: Pokrmy Z rýže

Komentáře k receptu

  • nnln
    nnln |

    20. 2. 2011 19:26

    je to můj oblíbený recept. neznám nikoho, komu by to nechutnalo, i zapřísáhlí masožrouti se olizují. jen mi připadá zbytečné 2-3 pórky.. nám stačil vždy 1 větší. ale je to dle chuti, každopádně je to rychlé a výborné. a skvělé se zelným salátem či naloženou zeleninou, např. moravankou

  • Enkkii
    Enkkii |

    8. 5. 2007 18:07

    Musím se přidat ke chvále.Jen ten kečup jsem si odpustila..

  • k a
    k a |

    19. 7. 2006 22:21

    dobre 1?????????????????????????

  • Milena Musilová
    Milena Musilová |

    15. 5. 2006 13:11

    Jednoduché a hlavně rychlé jídlo. Moc nám to chutnalo. Dávám jedničku.

  • Zuzana Mačková
    Zuzana Mačková |

    22. 9. 2005 12:17

    Velice dobré. Jednoduché a má to zajímavou chuť.