Autor:

Rizoto s kuřetem a liškami

50 minut PT0H50M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Šalotka 2 ks
Olivový olej 2 lžíce
Rýže na rizoto 250 g
Bílé víno 150 ml
Zeleninový vývar 750 ml
Lišky 250 g
Kuřecí prsa 350 g
Estragon 1/2 svazek
Parmazán 75 g
Sůl
na dochucení
 
Pepř mletý
na dochucení
 
Rizoto s kuřetem a liškami

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Z hub, Z rýže, Drůbeží

Oloupané šalotky nakrájejte na kostičky. Polovinu oleje rozehřejte v kastrolu a nechte na něm zesklovatět cibulku a rýži. Vmíchejte polovinu vína a vývaru, uveďte do varu a pak na mírném plameni povařte asi 35 minut za občasného přilévání vína a vývaru, až se tekutina vsákne a rýže nabobtná.
Očištěné maso a houby nakrájejte na plátky.
Na pánvi rozehřejte zbylý olej a houby na něm osmažte, ochuťte, vyjměte a uchovejte v teple. V pánvi teď osmažte maso a dochuťte.
Do rýže vmíchejte houby, lístky estragonu, nastrouhaný parmazán, dochuťte a nahoru rozložte plátky masa.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Báječné recepty z hub Články z

Komentáře k receptu: Rizoto s kuřetem a liškami

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Jitka Schneiderová v další řadě První republiky: Koho bude hrát a jak její postava zamíchá kartami? Jitka Schneiderová v další řadě První republiky: Koho bude hrát a jak její postava zamíchá kartami?
Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web