Autor:

Rizoto s kuřetem a liškami

50 minut PT0H50M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Šalotka 2 ks
Olivový olej 2 lžíce
Rýže na rizoto 250 g
Bílé víno 150 ml
Zeleninový vývar 750 ml
Lišky 250 g
Kuřecí prsa 350 g
Estragon 1/2 svazek
Parmazán 75 g
Sůl
na dochucení
 
Pepř mletý
na dochucení
 
Rizoto s kuřetem a liškami

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Z hub, Z rýže, Drůbeží

Oloupané šalotky nakrájejte na kostičky. Polovinu oleje rozehřejte v kastrolu a nechte na něm zesklovatět cibulku a rýži. Vmíchejte polovinu vína a vývaru, uveďte do varu a pak na mírném plameni povařte asi 35 minut za občasného přilévání vína a vývaru, až se tekutina vsákne a rýže nabobtná.
Očištěné maso a houby nakrájejte na plátky.
Na pánvi rozehřejte zbylý olej a houby na něm osmažte, ochuťte, vyjměte a uchovejte v teple. V pánvi teď osmažte maso a dochuťte.
Do rýže vmíchejte houby, lístky estragonu, nastrouhaný parmazán, dochuťte a nahoru rozložte plátky masa.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2 (hodnoceno 1x)
Červené kuřecí kari Thajské kari krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Rizoto s kuřetem a liškami

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web