Rizoto s filetem

Hodnocení:

Moje:

40 minut
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 3
      kelímek rýže My máme na rýži vařič, takže dáváme 3 odměrky, ale pokud vaříte v sáčku, dejte tam tři pytlíčky .
    • 2
      ks filety My většinou používáme pangasiuse(míněny dvě filety)
    • 3
      špetka sůl
    • 1
      balení mražená zelenina
    • koření na ryby

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Dáme si vařit rýži.
2
Během toho si na pánvičce osmažíme filety, okořeníme kořením na ryby a na druhé pánvi si osmažíme zeleninu.
3
Vyndáme rýži, přidáme k ní zeleninu a okořeníme.
4
Podle toho, jak se na to cítíte, protože někomu to může přijít nevzhledné, buď přidáváte jako přílohu k rybě, nebo rybu nakrájíme na kousky a smícháme s 'rizotem'.
5
Je to hodně moc jednoduché jídlo, které vařím částečně jenom kvůli tomu, že je to velmi rychlé a ryby jsou jedno z mála mas, které mám ráda. :-)

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.