Autor:

Rizoto s filetem

40 minut PT0H40M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Rýže
My máme na rýži vařič, takže dáváme 3 odměrky, ale pokud vaříte v sáčku, dejte tam tři pytlíčky .
3 kelímek
Filety
My většinou používáme pangasiuse(míněny dvě filety)
2 ks
Sůl 3 špetka
Mražená zelenina 1 balení
Koření na ryby  

Postup přípravy:

Dáme si vařit rýži.
Během toho si na pánvičce osmažíme filety, okořeníme kořením na ryby a na druhé pánvi si osmažíme zeleninu.
Vyndáme rýži, přidáme k ní zeleninu a okořeníme.

Podle toho, jak se na to cítíte, protože někomu to může přijít nevzhledné, buď přidáváte jako přílohu k rybě, nebo rybu nakrájíme na kousky a smícháme s 'rizotem'.

Je to hodně moc jednoduché jídlo, které vařím částečně jenom kvůli tomu, že je to velmi rychlé a ryby jsou jedno z mála mas, které mám ráda. :-)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Zapečený květák Recept od čtenářky časopisu F.O.O.D.: Zapečený květák Články z

Komentáře k receptu: Rizoto s filetem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuji, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak Blanka Milfaitová: Cestuji, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web