Rizoto po čínsku

Hodnocení:

Moje:

60 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g rýže
    • 250
      g vepřové maso nebo uzené maso
    • 4
      ks cibule malé
    • 4
      ks vejce
    • 4
      lžíce rostlinný olej
    • 0,5
      lžička sůl
    • 1
      lžička kari
    • petrželka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Opranou rýži zalijeme vodou, osolíme a uvaříme.
2
Na kostičky nakrájené maso podusíme v malém množství vody. V hluboké pánvi rozpálíme olej, přidáme do něj kari, rýži a promícháme. Potom přidáme kousky masa.
3
Nakonec vmícháme vejce s nadrobno nakrájenou cibulí a necháme srazit.
4
Na talířích rizoto ozdobíme nasekanou petrželkou.
Zařazení: Maso Uzené Vepřové
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Anonymous
    Anonymous |

    19. 5. 2011 17:20

    celkem dobre

  • Karolina Diallo
    Karolina Diallo |

    3. 4. 2008 20:21

    Ano, výsledek byl dobrý, i když jsem si špatně zapamatovala recept a počet doporučených lžiček kari o 3 zvýšila. :)

  • MATČA MATČOVÁ
    MATČA MATČOVÁ |

    16. 9. 2006 10:34

    ahoj,ted ho jdu zkouset:-)))

  • Anonym
    Anonym |

    2. 5. 2006 11:25

    byl super