Autor:

Rizoto mňam mňam

Snadné
Ingredience
Vepřové maso 2 plátek
Olej  
Grilovací koření 1 lžička
Rýže 2 balíček
Mražená zelenina 1 balíček
Sýr 150 g
Cibule 1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z rýže

Cibuli nakrájíme na kostičky a necháme na oleji zesklovatět, poté přidáme na kostičky nakrájené maso, pospeme grilovacím kořením a zprudka opečeme. Podlejeme vodou a necháme cca 20-25 minut vařit pod pokličkou. Když je maso napůl měkké, přidáme rýži a mraženou zeleninu. Zamícháme a opět vaříme cca 20 minut. V případě potřeby můžeme podlít vodou.

Podáváme s kyselou okurkou a posypané eidamem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
2
4 4 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2 (hodnoceno 4x)
Kysané zelí Oblíbená ingredience - kysané zelí. Vyzkoušejte skvělé recepty! Články z

Komentáře k receptu: Rizoto mňam mňam

Komentáře

  1. Nika   06.01.2014 | 11:27 | reagovat | závadný

    Moje rodina si ho velice chválí :-)

  2. Nikola Pichrtová   23.03.2013 | 16:31 | reagovat | závadný

    Vypadá to velmi chutně :)

    1. Jana   23.03.2013 | 16:35 | reagovat | závadný

      Tak proč za tři, když si to ani nezkusila?

  3. recepty73   10.06.2011 | 1:21 | reagovat | závadný

    ...příloha :-\

    1. Tereza T   10.06.2011 | 13:51 | reagovat | závadný

      Opraveno, díky.

  4. Tereza Jarčušková   20.02.2006 | 16:17 | reagovat | závadný

    Vierka má pravdu, získate chutnú polievku, ale mäsko na chuti stratí, je vyvarené. Ale pri tejto diskusii ma napadlo opäť niečo. Keď varím polievku z bravčového mäsa , stačia aj kosti, napr. z bôčika ( nevarím ju veľmi často, je dosť mastná ), vtedy do polievky nepoužívam cestoviny, ale urobím naše klasické halušky ( = strapačky, ako na bryndzové ). Vynikajúco nasajú mastnejšiu chuť. Milý anonym, keď budete najbližšie to brav. mäsko na polievku variť, vyskúšajte, uvidíte, že tie halušky tam sadnú. Pozor, nehodia sa do hovädzej polievky, len do bravčovej.

  5. Věra   20.02.2006 | 11:10 | reagovat | závadný

    Anonyme, orestované a ochucené vepřové maso je vhodnější do rizota, než vyvařené. Dle mého názoru na polévku se lépe hodí hovězí maso. Ale jíst se dá všechno:-)))

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete 8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete
Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu
Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web