Autor:

Rizoto mňam mňam

Snadné
Ingredience
Vepřové maso 2 plátek
Olej  
Grilovací koření 1 lžička
Rýže 2 balíček
Mražená zelenina 1 balíček
Sýr 150 g
Cibule 1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z rýže

Cibuli nakrájíme na kostičky a necháme na oleji zesklovatět, poté přidáme na kostičky nakrájené maso, pospeme grilovacím kořením a zprudka opečeme. Podlejeme vodou a necháme cca 20-25 minut vařit pod pokličkou. Když je maso napůl měkké, přidáme rýži a mraženou zeleninu. Zamícháme a opět vaříme cca 20 minut. V případě potřeby můžeme podlít vodou.

Podáváme s kyselou okurkou a posypané eidamem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
2-
3.67 3 5 1
Plněné bramborové koule Rychlé večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Rizoto mňam mňam

Komentáře

  1. Nika   06.01.2014 | 11:27 | reagovat |

    Moje rodina si ho velice chválí :-)

  2. Nikola Pichrtová   23.03.2013 | 16:31 | reagovat |

    Vypadá to velmi chutně :)

    1. Jana   23.03.2013 | 16:35 | reagovat |

      Tak proč za tři, když si to ani nezkusila?

  3. recepty73   10.06.2011 | 1:21 | reagovat |

    ...příloha :-\

    1. Tereza T   10.06.2011 | 13:51 | reagovat |

      Opraveno, díky.

  4. Tereza Jarčušková   20.02.2006 | 16:17 | reagovat |

    Vierka má pravdu, získate chutnú polievku, ale mäsko na chuti stratí, je vyvarené. Ale pri tejto diskusii ma napadlo opäť niečo. Keď varím polievku z bravčového mäsa , stačia aj kosti, napr. z bôčika ( nevarím ju veľmi často, je dosť mastná ), vtedy do polievky nepoužívam cestoviny, ale urobím naše klasické halušky ( = strapačky, ako na bryndzové ). Vynikajúco nasajú mastnejšiu chuť. Milý anonym, keď budete najbližšie to brav. mäsko na polievku variť, vyskúšajte, uvidíte, že tie halušky tam sadnú. Pozor, nehodia sa do hovädzej polievky, len do bravčovej.

  5. Věra   20.02.2006 | 11:10 | reagovat |

    Anonyme, orestované a ochucené vepřové maso je vhodnější do rizota, než vyvařené. Dle mého názoru na polévku se lépe hodí hovězí maso. Ale jíst se dá všechno:-)))

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Jakou barvu má vaše aura? Naučte se ji vidět a číst v ní! Jakou barvu má vaše aura? Naučte se ji vidět a číst v ní!
Rychlé a levné recepty z kuřete: Na houbách, s rajčaty nebo na kari! Rychlé a levné recepty z kuřete: Na houbách, s rajčaty nebo na kari!
Tea Tree olej Australian Bodycare : Poznejte jeho kouzelné účinky na vaše zdraví Tea Tree olej Australian Bodycare : Poznejte jeho kouzelné účinky na vaše zdraví
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web