Rizoto mňam mňam

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      plátek vepřové maso
    • olej
    • 1
      lžička grilovací koření
    • 2
      balíček rýže
    • 1
      balíček mražená zelenina
    • 150
      g sýr
    • 1
      ks cibule

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli nakrájíme na kostičky a necháme na oleji zesklovatět, poté přidáme na kostičky nakrájené maso, pospeme grilovacím kořením a zprudka opečeme. Podlejeme vodou a necháme cca 20-25 minut vařit pod pokličkou. Když je maso napůl měkké, přidáme rýži a mraženou zeleninu. Zamícháme a opět vaříme cca 20 minut. V případě potřeby můžeme podlít vodou.
2
Podáváme s kyselou okurkou a posypané eidamem.
Zařazení: Pokrmy Z rýže
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nika
    Nika |

    6. 1. 2014 11:27

    Moje rodina si ho velice chválí :-)

  • Jana
    Jana |

    23. 3. 2013 16:35

    Tak proč za tři, když si to ani nezkusila?

  • Nikola Pichrtová
    Nikola Pichrtová |

    23. 3. 2013 16:31

    Vypadá to velmi chutně :)

  • Tereza T
    Tereza T |

    10. 6. 2011 13:51

    Opraveno, díky.

  • recepty73
    recepty73 |

    10. 6. 2011 01:21

    ...příloha :-\

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    20. 2. 2006 16:17

    Vierka má pravdu, získate chutnú polievku, ale mäsko na chuti stratí, je vyvarené. Ale pri tejto diskusii ma napadlo opäť niečo. Keď varím polievku z bravčového mäsa , stačia aj kosti, napr. z bôčika ( nevarím ju veľmi často, je dosť mastná ), vtedy do polievky nepoužívam cestoviny, ale urobím naše klasické halušky ( = strapačky, ako na bryndzové ). Vynikajúco nasajú mastnejšiu chuť. Milý anonym, keď budete najbližšie to brav. mäsko na polievku variť, vyskúšajte, uvidíte, že tie halušky tam sadnú. Pozor, nehodia sa do hovädzej polievky, len do bravčovej.

  • Věra
    Věra |

    20. 2. 2006 11:10

    Anonyme, orestované a ochucené vepřové maso je vhodnější do rizota, než vyvařené. Dle mého názoru na polévku se lépe hodí hovězí maso. Ale jíst se dá všechno:-)))

  • Anonym
    Anonym |

    17. 2. 2006 18:56

    Taky doma děláváme rizoto, ovšem maso nerestuji, ale uvařím je, takže zároveň získáme i chutnou polévku.