Rizoto ala Di Carlo

Hodnocení:

Moje:

-
1
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • rýže
    • mražená zelenina
    • brokolice
    • kukuřice
    • kuřecí maso
    • sůl
    • pepř mletý
    • provensálské koření
    • bylinkové koření
    • vegeta
    • grilovací koření
    • smetana
    • masox
    • cibule
    • máslo

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Mraženou zeleninu podusit v osolené vodě, pak osmahnout na pánvi, nejlépe na másle a přidat vegetu. Na pánvi také udělat kuřecí maso nakrájená na kostičky, které je naložené v provensálském a grilovacím koření. Dále do uvařené rýže v 1/2 masoxu (Knorox) a cibuli přidáme obdělané kuřecí maso a zeleninu, promícháme, nandáme na talíř a polijeme smetanou. Do smetany přidáme docela hodně vegety a bylinkové koření pro vůni a trošku povaříme. Je třeba také zahustit moukou.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.