Autor:

Rizoto ala Di Carlo

Snadné
Porce: 1
Ingredience
Rýže  
Mražená zelenina  
Brokolice  
Kukuřice  
Kuřecí maso  
Sůl  
Pepř mletý  
Provensálské koření  
Bylinkové koření  
Vegeta  
Grilovací koření  
Smetana  
Masox  
Cibule  
Máslo  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Přílohy, Rýže, Drůbeží

Mraženou zeleninu podusit v osolené vodě, pak osmahnout na pánvi, nejlépe na másle a přidat vegetu. Na pánvi také udělat kuřecí maso nakrájená na kostičky, které je naložené v provensálském a grilovacím koření. Dále do uvařené rýže v 1/2 masoxu (Knorox) a cibuli přidáme obdělané kuřecí maso a zeleninu, promícháme, nandáme na talíř a polijeme smetanou. Do smetany přidáme docela hodně vegety a bylinkové koření pro vůni a trošku povaříme. Je třeba také zahustit moukou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Rostbíf s bylinkovými bramborami Lehké večeře s vůní podzimu Články z

Komentáře k receptu: Rizoto ala Di Carlo

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web